Elzenhagen Zuidbuurt Parkvillaz 7 en 14

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 328.084 tot € 980.346 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (44 beschikbaar)
  • Wonen 57 tot 185 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Elzenhagen Zuidbuurt Parkvillaz 7 en 14

NU IN DE VERKOOP

PARKVILLAZ 7 en 14
Kom wonen in de tuin van Amsterdam. Dicht bij het centrum van Amsterdam, met groen om de hoek. Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Hier vind je drie deelgebieden; Singelstrook, Noordbuurt en Zuidbuurt.

WELKOM IN DE PARKACHTIGE ZUIDBUURT
Welkom in de parkachtige Zuidbuurt. De Zuidbuurt wordt omringd door water en groen. De kleinschalige opzet en parkachtige omgeving geven een ruimtelijk en vrij gevoel. Kom mee en ontdek het glooiende landschap en de verassende Parkvilla’s. In totaal komen in de Zuidbuurt 16 Parkvilla’s, Kindercampus Mokum met kinderopvang en basisschool, een middelbare school en een sporthal. De Parkvilla’s staan vrij in het openbare, parkachtige gebied van de Zuidbuurt. Geen enkele Parkvilla is hetzelfde en vormen gezamenlijk een familie door het gebruik van een beperkt kleurenpalet en een kubistische massaopbouw. In het park en op de gevels kun je veel groen verwachten. Meer dan 10% van de gevels van de Parkvilla’s bestaat straks uit een groene gevel.

LANDSCHAP IN DE ZUIDBUURT
De Zuidbuurt is een parkachtige wijk met wandelpaden en verschillende verblijfsplekken in het groen. De buurt wordt volledig autoluw. Vanaf veel plekken tussen het groen is zicht op het water. Het centrale hart van de Zuidbuurt wordt de ontmoetingsplek voor de buurt. Daar komt, nabij de basisschool, een speelplaats die geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. De Zuidbuurt is een plek waar jong en oud geniet van rust en ruimte in het groen.

WONINGAANBOD
Er worden ongeveer 375 woningen gebouwd in de Zuidbuurt. Binnen de 16 verschillende Parkvilla's komt een mix van appartementen en maisonnettes, het betreft hier zowel koop- als huurwoningen. Allemaal anders. Allesbehalve standaard dus.

AUTOLUW
De parkachtige Zuidbuurt wordt volledig autoluw. Er komt een ondergrondse parkeergarage onder Parkvilla 1, 2, 4 en 5. Deze parkeergarage biedt stallingsplaatsen die optioneel worden aangeboden. Daarnaast wordt deelmobiliteit aangeboden voor toekomstige bewoners. Vanuit de parkeergarage loop je via de voetgangerstoegang gemakkelijk de Zuidbuurt in, en bereik je gemakkelijk je woning.

PARKVILLA 7
Parkvilla 7 is op een mooie locatie in het park gelegen, midden in het groen. Deze villa is voor het luxe woongeluk, met appartementen van het hoogste afwerkniveau. Parkvilla 7 huisvest 14 luxe appartementen. De appartementen hebben woonoppervlakten van 85 tot 140 m2. Elk appartement heeft een grote, eigen buitenruimte met een gunstige oriëntatie op de zon. Elk appartement heeft een eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
Parkvilla 7 bestaat in totaal uit vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich, naast een ruimte entree met lift, trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging, drie appartementen. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevinden zich eveneens drie appartementen. Op de 4e en hoogste verdieping zijn twee penthouses met grote dakterrassen. Parkvilla 7 is ontworpen door Marcel Lok Architecten. De gevel krijgt een alzijdig karakter met als eye catcher de prachtige veranda’s over de volle breedte van de gevels. Dit geeft een vriendelijke uitstraling en biedt optimaal woongenot voor de toekomstige bewoners van deze parkvilla.

PARKVILLA 14
Parkvilla 14 ligt nabij het water en biedt met 30 appartementen voor elk wat wils. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit woonoppervlakten van 57 tot bijna 100 m2, met op de bovenste woonlaag een heel bijzonder penthouse van maar liefst 181 m2. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. Parkvilla 14 bestaat uit zes woonlagen. Parkvilla 14 is ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. Een strak ontwerp dat speels wordt afgewisseld door groen op de gevel en tussen de balkons, dakterrassen op verschillende verdiepingen en ronde hoeken van het penthouse op de bovenste woonlaag.

WANNEER INTREKKEN?
De bouw van deze woningen zal mogelijk nog in 2023 starten (prognose).

PRIJZEN
Heb je interesse in een woning in Elzenhagen? Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op de leencapaciteit. Een financieel adviseur kan je hier meer over vertellen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar.

Foto's

Omgeving

Van stads tot dorps groen, van sociale huurwoning tot villa.

Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Dé plek voor jou als je houdt van een mix van cultuur, architectuur, natuur en verschillende typen mensen.

De wijk zelf is rustig en kindvriendelijk, omringd door water en groen. Ga lekker sporten of ontspannen bij sportpark Elzenhagen, natuurspeelpark Jeugdland, of het Noorderpark. En de bereikbaarheid? Die is top. Gelegen aan de ring A10 en het nieuwe metrostation van de Noord-/Zuidlijn, in no-time ben je de stad in en uit. En in 10 minuten sta je in hartje Amsterdam.

Loop vanuit je stamcafé zo om de hoek het park in. Spring op de fiets naar het centrum of ga voor een rondje Noordhollandsch kanaal. Vanavond een buurtbarbecue aan de kade. Morgen thuis op de bank met je favoriete snacks van de toko. Elke dag is anders. Keuzes. Vrijheid. Alles in de buurt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2023
Verwachte start bouw december 2023

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 44 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van de Steege Projectmakelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-4357040

Lunshof Makelaardij Amsterdam

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-5755505
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing