Aan het IJ | The Cube

Amsterdam Oplevering gestart
€ 1.850.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 86 (1 beschikbaar)
  • Wonen 198 m²
  • Aantal kamers 4

Open Huis

  1. Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00

Project Aan het IJ | The Cube

OPENHUIS
Op zaterdag 1 april tussen 11:00uur en 15:00uur kun je dit prachtige penthouse komen bezichtigen. Adres is Sausalitolaan 170.

THE CUBE
The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. The Cube is een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Op de hoogste woonlagen liggen exclusieve penthouses met royale dakterrassen en een unieke view op het groene daklandschap, het IJ en de A’DAM Toren. Eind maart van 2022 is gestart met de opleveringen van The Cube. Er is nog slechts 1 penthouse beschikbaar.

PENTHOUSE
Het exclusieve penthouse in The Cube ligt aan de Sausolitolaan 170 (bouwnummer 159), op de 6e en 7e verdieping. Bij het bepalen van de definitieve plattegronden hebben we ons laten adviseren en inspireren door onze binnenhuisarchitect. Zo is er gekozen voor royaal wonen en koken, een mooie plek om thuis te werken en riante slaapkamers met ensuite badkamers. De badkamers en keuken zijn casco, zodat je hierin nog volledig je eigen keuzes kunt maken.

GROEN DAKLANDSCHAP
In The Cube worden balkons en dakterrassen afgewisseld. Ze zijn afgezet met glas waardoor je buiten ook een optimaal uitzicht hebt op de unieke omgeving. Door de vorm van het gebouw hebben de appartementen en penthouses op de 5e, 6e, 7e en 8e verdieping royale dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!

LUXE LOBBY EN ATRIUM
In het ontwerp van architectenbureau De Zwarte Hond speelt de luxe entree in combinatie met het hoge afwerkingsniveau een belangrijke rol. Die zorgt ervoor dat bewoners straks het gevoel hebben dat ze een luxe hotellobby binnenkomen. Zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden dan ook afgewerkt met Portugees natuursteen. De sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en koude of warme dranken te pakken. De lobby is bij uitstek een ontmoetingsplek; hier raak je aan de praat met medebewoners terwijl je op de taxi wacht of juist op het punt staat om je huis binnen te gaan. Naast de lobby ligt het hoge atrium met volop daglicht en groene beplanting. De voordeuren grenzen aan dit atrium.

ONTSPANNEN WONEN, DICHT BIJ DE STAD
Met de nieuwe stadswijk Aan het IJ maken we een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Het gevoel dat we willen neerzetten, is het gevoel van take it easy. Ontspannen dus, met de stad op een steenworp afstand. The Cube ligt centraal in de nieuwe wijk, direct aan het groene buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met bomen en waterpartijen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer.

PARKEREN ONDER HET GEBOUW
Onder The Cube ligt de parkeergarage, die wordt gedeeld met de bewoners van The Wing. Voor de penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd die je kunt kopen. In de parkeerkelder ligt bovendien een berging.

BEZICHTIGEN
Heb je interesse in dit exclusieve penthouse in The Cube en wil je het bezichtigen? Dat kan! Hiervoor kun je contact opnemen met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw november 2019
Start oplevering april 2022

Woningtypen

Van de 86 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing