Eilands' Eigen | Terrasappartement 1187 EJ Amstelveen

Van € 420.000 tot € 834.000 v.o.n.

Project Eilands' Eigen | Terrasappartement

**Deelnemer NVM Open Huizen Dag 1 april van 11.00 - 15.00 uur. Kom langs op ons kantoor en laat u informeren over dit project en deze woning. **
Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig om uw leencapaciteit en bijbehorende maandlasten te berekenen.

Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands' Eigen Amstelveen.

Wat Eilands' Eigen ook zo bijzonder maakt is het zogenaamde VORM Persoonlijk Keuze Budget.

VORM is een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf dat midden in de maatschappij staat. 'Onze kopers beschouwen wij als leden van onze familie. Daarom helpen wij je gedurende het gehele aankoopproces. Ook met vragen over grotere maatschappelijke ontwikkelingen. Denk aan de oorlog in Oekraïne, de gestegen inflatie, energielasten die de pan uit rijzen, een hogere hypotheekrente en geluiden over (licht) dalende woningprijzen. Wij sluiten onze ogen niet voor die uitdagingen die onze kopers ervaren bij het kopen van een nieuwe woning want nog steeds willen mensen graag verhuizen, maar in de huidige woningmarkt zijn er daarbij hindernissen.'

Die hindernissen zijn onder andere: te hoge maandlasten tijdens de bouw, zorg over het verkoopresultaat van de eigen woning, een te lage leencapaciteit en - door de gestegen hypotheekrente – hogere maandlasten in het algemeen. 'Voor mensen die nu al een hypotheek hebben met een mooie rente (zo’n hypotheek is vrijwel altijd mee te nemen) speelt deze problematiek uiteraard minder, maar dit is natuurlijk niet iedereen gegeven.'

Om bovengenoemde hindernissen effectief te bestrijden stelt VORM haar kopers een budget ter beschikking. Met dit budget kunnen kopers vervolgens kiezen uit een palet van zeer interessante financiële maatregelen.

'Het compenseren van dubbele maandlasten, de ‘gewone’ maandlasten, het compenseren van een mogelijk minder verkoopresultaat van de eigen woning, het opheffen van een blokkerende lening etc. Ook kan het VORM Persoonlijk KeuzeBudget omgevormd worden tot een korting op de vele extra’s en upgrades (een uitbouw, dakkapel, keuken enz.) die er op onze woningen mogelijk zijn.'

Uniek wonen. Dat mag dus met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander?

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

In Eilands' Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands' Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

Een heerlijk licht Terrasappartement in Eilands' Eigen. Vanuit je woonkamer heb je uitzicht op het groen van je wooneiland, maar ook op het speeleiland, biotoopeiland én de polderlandschappen. Een rustgevend uitzicht dat nooit gaat vervelen. Deze ruime appartementen zijn ca. 59m² tot ca. 131m². De appartementen zijn zeer efficiënt ingedeeld. De living zorgt met de grote raampartijen voor een fenomenaal uitzicht. De appartementen hebben twee slaapkamers, een fijne badkamer, ruime woonkamer én groot balkon op de zon georiënteerd. De appartementen gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping zijn uniek in het plan. Deze appartementen bevinden zich namelijk op de gehele verdieping. Deze riante Terrasappartementen hebben een hele ruime woonkamer en open keuken, vier slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. Naast de externe berging op de begane grond hebben deze appartementen ook een inpandige berging. Daarnaast hebben de appartementen een balkon over de gehele breedte van de woningen op het zuiden. De maximale buitenruimte zorgt voor een verlenging van de woonkamer. Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met het verkoopteam!

De Terrasappartementen zijn voorzien van:

*Op de begane grond en eerste verdieping een woonoppervlakte van ca. 59m².
*Op de tweede, derde en vierde verdieping een woonoppervlakte van ca. 131m².
*Twee of vier ruime slaapkamers.
*Royaal balkon op de zon georiënteerd.
*Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte.
*Vloerverwarming in alle vertrekken– behalve de technische ruimte/berging.
*Ruime externe berging op de begane grond.
*Uitzicht op de polderlandschappen.
*Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2022
Verwachte start bouw mei 2023
Verwachte oplevering november 2024

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar