Eilands' Eigen | Tuinwoning 133

Amstelveen Verkoop gestart
Van € 675.000 tot € 780.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (14 beschikbaar)
  • Wonen 132 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 114 tot 151 m²

Project Eilands' Eigen | Tuinwoning 133

**Deelnemer NVM Open Huizen Dag 1 april van 11.00 - 15.00 uur. Kom langs op ons kantoor en laat u informeren over dit project en deze woning.**
Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig om uw leencapaciteit en bijbehorende maandlasten te berekenen.

Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands' Eigen Amstelveen.

Wat Eilands' Eigen ook zo bijzonder maakt is het zogenaamde VORM Persoonlijk Keuze Budget.

VORM is een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf dat midden in de maatschappij staat. 'Onze kopers beschouwen wij als leden van onze familie. Daarom helpen wij je gedurende het gehele aankoopproces. Ook met vragen over grotere maatschappelijke ontwikkelingen. Denk aan de oorlog in Oekraïne, de gestegen inflatie, energielasten die de pan uit rijzen, een hogere hypotheekrente en geluiden over (licht) dalende woningprijzen. Wij sluiten onze ogen niet voor die uitdagingen die onze kopers ervaren bij het kopen van een nieuwe woning want nog steeds willen mensen graag verhuizen, maar in de huidige woningmarkt zijn er daarbij hindernissen.'

Die hindernissen zijn onder andere: te hoge maandlasten tijdens de bouw, zorg over het verkoopresultaat van de eigen woning, een te lage leencapaciteit en - door de gestegen hypotheekrente – hogere maandlasten in het algemeen. 'Voor mensen die nu al een hypotheek hebben met een mooie rente (zo’n hypotheek is vrijwel altijd mee te nemen) speelt deze problematiek uiteraard minder, maar dit is natuurlijk niet iedereen gegeven.'

Om bovengenoemde hindernissen effectief te bestrijden stelt VORM haar kopers een budget ter beschikking. Met dit budget kunnen kopers vervolgens kiezen uit een palet van zeer interessante financiële maatregelen.

'Het compenseren van dubbele maandlasten, de ‘gewone’ maandlasten, het compenseren van een mogelijk minder verkoopresultaat van de eigen woning, het opheffen van een blokkerende lening etc. Ook kan het VORM Persoonlijk KeuzeBudget omgevormd worden tot een korting op de vele extra’s en upgrades (een uitbouw, dakkapel, keuken enz.) die er op onze woningen mogelijk zijn.'

Deze maatregelen bestaan voor de Tuinwoning 133 uit een keuze tussen hetzij een korting van euro 10.000,--, hetzij een budget van euro 12.500,--, welk bedrag besteedt kan worden aan meerwerk bij de aan het project betrokken partijen.

En alsof dat nog niet genoeg is worden alle grondgebonden woningen in Eilands’ Eigen gebouwd als VORM Zero Point Energy®-woning. Het beoogde doel van een VORM ZPE-woning (die uiteraard ook aardgasvrij is) is dat je géén energieverbruik meer hebt. Naast de energie voor de installaties in je huis, wekt een ZPE woning namelijk ook energie op voor je eigen huishoudelijk gebruik. Bij een gemiddeld gebruik beoogd een ZPE woning dus dat je energieverbruik 0 is.

De meeste nieuwbouwwoningen worden gebouwd volgens de BENG-norm. Bij dit soort woningen heb je een energierekening over je eigen huishoudelijk gebruik én de installaties in je woning. Bij een energieneutrale woning (zeker het laatste jaar zeer in trek) ga je verder dan de BENG-norm en gaat je energierekening alleen nog over je eigen huishoudelijk gebruik. VORM gaat met haar ZPE-woning dus nog een stevige (en financieel ó zo belangrijke) stap verder. Bij een ZPE woning wordt er dus ook een stevige hap uit de energierekening van je eigen huishoudelijk verbruik genomen.

Uniek wonen. Dat mag dus met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander?

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

In Eilands' Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands' Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

Tuinwoning 133 is een riante eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. De open trap in de woonkamer zorgt voor extra veel ruimte. In deze woning heb je een ruime woonkamer en open keuken. Heb je behoefte aan nog meer opbergruimte? Dan kun je altijd als optie een trapkast kiezen! Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De tweede verdieping kun je zelf nog naar eigen wens indelen, hier is nog ruimte voor bijvoorbeeld 2 extra kamers. Type Tuinwoning 133 heeft een woonoppervlakte van ca. 133 m². De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen, tegen het grootste centrale park in de wijk, en elk met een diepe achtertuin van 9 tot 11 meter!

Kenmerken Tuinwoning 133

*Circa 133m² woonoppervlakte.
*Veel verschil in de woningen onderling door bijvoorbeeld gebruik van erkers, openslaande deuren of dakkapellen. Elke woning is uniek.
*Bijna alle woningen zijn gelegen aan het park.
*Zonnige tuinligging op het noorden, oosten of westen.
*Inclusief sanitair en tegelwerk.
*Alle verdiepingen in de woning zijn voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling.
*Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.
*Diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk.
*Mogelijkheid tot parkeren voor de deur of in het openbaar gebied.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2022
Verwachte start bouw mei 2023
Verwachte oplevering november 2024

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eilands' Eigen | Tuinwoning 133

Van € 675.000 tot € 780.000 v.o.n.