The Mayor XXL

Amstelveen
Van € 1.550.840 tot € 2.800.840 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 9 (5 beschikbaar)
 • Wonen 181 tot 289 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
Blikvanger Luxury, international allure and carefree living.

Project The Mayor XXL

EXPERIENCE THE MAYOR
Dit is het moment om u te tonen hoe we beloftes waarmaken als we spreken over exclusief, groots en luxueus wonen in Amstelveen. Op zaterdag 1 oktober krijgt u een rondleiding door de residences en de reeds opgeleverde appartementen in The Mayor ONE & TWO. Een unieke experience die u niet mag missen, want dit is het moment om de sfeer te proeven, de ultieme chic van The Mayor te ervaren én te ontdekken van welk appartement uw hart sneller gaat kloppen.

HOE KUNT U ZICH REGISTREREN?
Op de projectwebsite woneninthemayor.nl kunt u zich registreren voor dit event.

EXCLUSIVE, GRAND AND LUXURIOUS
The Mayor Eight XXL in Amstelveen biedt ultiem wonen, passend bij uw levensstijl. Een zeldzame plek waar alles samenkomt. Waar luxe en comfort elke dag voelbaar zijn. Alles in perfecte harmonie. Omringd door het Amsterdamse bos, Amstelveens Heemparken en uitgestrekte polderlandschappen. Maar ook het sfeervolle en gezellige winkelcentrum Stadshart en de perfecte bereikbaarheid. The Mayor verrast. Telkens weer.

In het hart van Amstelveen, op de plek waar eens een iconisch kantoorgebouw stond verrijst The Mayor. Een werkelijk uniek woonproject met internationale allure. Duurzame nieuwbouw met fraai ontworpen Garden Apartements, ruime Luxury Apartments en schitterende Penthouses. Een stijlvolle metamorfose op de best bereikbare locatie met veel luxe, ruimte en rust. Dit is waar u altijd naar gezocht hebt. Hier worden woonwensen vervuld.

In totaal komen er in The Mayor XXL 4 Garden Apartments, 12 Luxury Apartments en 3 Penthouses.

ARCHITECTUUR
Architectenbureau MVDS uit Amsterdam heeft The Mayor ontworpen. De acht gebouwen krijgen verschillende hoogtes en zijn zo ontworpen dat er een intens gevoel van ruimtebeleving ontstaat. De luxe afgewerkte leefomgeving houdt rekening met woonwensen van de toekomstige bewoners. Goed beveiligde garages, stijlvolle entrees, ruime balkons en praktisch ingedeelde woningplattegronden. Architectuur, klasse, design en openbaar groen zijn overal zichtbaar. Transparante corridors en de vele liften zorgen voor een snelle route naar de individuele appartementen.

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. De landschapsarchitecten richten ook het nieuwe Meander-park in dat bovenop de verdiepte en overkapte A9 wordt gerealiseerd.

FACILITEITEN
Centraal in het ontwerpplan ligt appartementengebouw The Mayor Four. Bijzonder is dat onder het gebouw door een fietspad wordt aangelegd die fietsers en voetgangers verbindt van Amstelveen-Noord naar Amstelveen-Zuid. Op de begane grond vindt u de service-units van M-Exclusive: een reeks diensten en services samengesteld op verzoek van de bewoners en waar zij onbeperkt gebruik van kunnen maken. In de planning staan een Gym en een Coffeecorner. Bijzonder is de aanwezigheid van een Conciërge. Hij is u van dienst bij het regelen van postpakketten, stomerijservice en taxiservice. Op verzoek ontvangt hij uw gasten. Bij vakantie of afwezigheid past hij op uw appartement. Heeft u last-minute een oppas nodig? Vraag het uw conciërge.

INTERESSE
De presale van The Mayor XXL is begonnen. Neem contact op met de makelaar meer informatie of het bezoeken van de modelwoning.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

Omgeving

LOCATIE
Amstelveen is een internationale stad waar business, cultuur en leisure in harmonie samenkomen, op loopafstand van The Mayor. De schouwburg, poppodium P60, het Cobra Museum en Cinema Amstelveen. The City Garden in het winkelcentrum Stadshart met een ruim aanbod aan restaurants, cafés en brasserieën. En mocht u toch naar Amsterdam willen, met een goed kwartier rijden bent u op het Museumplein. Amstelveen is de thuisbasis van twee golfbanen.

Wist u dat Amstelveen al jaren behoort tot een van de groenste gemeenten van de randstad? Ten oosten van The Mayor ligt het uitgestrekte gebied Ouder-Amstel met meanderende rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • Luxury XXL Apartments

  Portiekflat Van € 1.550.840 tot € 1.960.840 v.o.n.
  • wonen 181 tot 208 m² wonen
  • aantal kamers 3 tot 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Burgemeester Rijnderslaan 606 181 m² wonen 4 kamers € 1.550.840 v.o.n.
  Burgemeester Rijnderslaan 656 208 m² wonen 4 kamers € 1.960.840 v.o.n.
  Burgemeester Rijnderslaan 662 195 m² wonen 3 kamers € 1.565.840 v.o.n.
 • Garden XXL Apartments

  Benedenwoning € 2.800.840 v.o.n.
  • wonen 289 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Burgemeester Rijnderslaan 650 289 m² wonen 5 kamers € 2.800.840 v.o.n.
 • XXL Penthouses

  Penthouse € 2.000.000 v.o.n.
  • wonen 202 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Burgemeester Rijnderslaan 664 202 m² wonen 4 kamers € 2.000.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing