The Mayor Eight

Amstelveen Verkoop gestart
Van € 645.840 tot € 1.795.840 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (1 beschikbaar)
  • Wonen 88 tot 220 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger High-end wonen met ongekende luxe en comfort!

Project The Mayor Eight

Superieure luxe en ultiem wooncomfort in Amstelveen

The Mayor in Amstelveen is een transformatieproject dat zijn weerga niet kent. Aan de Burgermeerster Rijnderslaan wordt het voormalige KPMG kantorencomplex omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure. Duurzame nieuwbouw met luxe penthouses, luxury apartments, garden apartements en apartements. Omringd door groen en straks een prachtig park voor de deur.

Wonen in The Mayor is High-end wonen met ongekende luxe en comfort. Grote terrassen, hoge plafonds, heel veel gemak en rust.

Voor mensen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving biedt The Mayor de M-Exclusive hospitality service. Winkelcentrum Stadshart ligt straks praktisch voor de deur dankzij de verdieping en overkapping van de A9. Vlakbij The Mayor ligt ook een van de Heemparken (Meanderpark) van Amstelveen. Wonen in The Mayor is wonen op een top locatie in Amstelveen, vlakbij winkelcentrum het Stadshart, Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. De uiterst goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de ligging nabij de A9. A10 en A2, het vele groen en uitstekende voorzieningen maakt Amstelveen een top plek om te wonen.

Foto's

Omgeving

Inwoners van Amstelveen verhuizen niet graag en forenzen hebben de stad decennia geleden al ontdekt als de perfecte woonplaats. Voor velen zo vanzelfsprekend, maar voor de enkelen die het (nog) niet weten: het Amsterdamse Bos, Schiphol, Amsterdam, de Ring A10, de A2 en A9 liggen op een steenworp afstand.

The Mayor is gesitueerd tussen de Burgemeester Rijnderslaan en de Ouderkerkerlaan, parallel aan de A9. Winkelcentrum Stadshart ligt praktisch voor de deur. Vlakbij The Mayor vindt u één van de vele Heemparken, het Meanderpark en de langgerekte groenstroken van de Beneluxbaan. Amstelveen staat ook bekend als de tuin van Amsterdam en is meerdere keren uitgeroepen tot groenste gemeente. Ten oosten van The Mayor ligt het gebied Ouder-Amstel met rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345

Eefje Voogd Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing