Eilands' Eigen | Villa Appartementen

Amstelveen Verkoop gestart
Van € 795.000 tot € 895.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (18 beschikbaar)
  • Wonen 120 tot 141 m²
  • Aantal kamers 4
Blikvanger Eilands' Eigen is energieneutraal en gevoel voor financieel comfort!

Project Eilands' Eigen | Villa Appartementen

**Deelnemer NVM Open Huizen Dag 1 april van 11.00 - 15.00 uur. Kom langs op ons kantoor en laat u informeren over dit project en deze woning.**
Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig om uw leencapaciteit en bijbehorende maandlasten te berekenen.

Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaar te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands' Eigen Amstelveen.

Wat Eilands' Eigen ook zo bijzonder maakt is het zogenaamde VORM Persoonlijk Keuze Budget.

VORM is een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf dat midden in de maatschappij staat. 'Onze kopers beschouwen wij als leden van onze familie. Daarom helpen wij je gedurende het gehele aankoopproces. Ook met vragen over grotere maatschappelijke ontwikkelingen. Denk aan de oorlog in Oekraïne, de gestegen inflatie, energielasten die de pan uit rijzen, een hogere hypotheekrente en geluiden over (licht) dalende woningprijzen. Wij sluiten onze ogen niet voor die uitdagingen die onze kopers ervaren bij het kopen van een nieuwe woning want nog steeds willen mensen graag verhuizen, maar in de huidige woningmarkt zijn er daarbij hindernissen.'

Die hindernissen zijn onder andere: te hoge maandlasten tijdens de bouw, zorg over het verkoopresultaat van de eigen woning, een te lage leencapaciteit en - door de gestegen hypotheekrente – hogere maandlasten in het algemeen. 'Voor mensen die nu al een hypotheek hebben met een mooie rente (zo’n hypotheek is vrijwel altijd mee te nemen) speelt deze problematiek uiteraard minder, maar dit is natuurlijk niet iedereen gegeven.'

Om bovengenoemde hindernissen effectief te bestrijden stelt VORM haar kopers een budget ter beschikking. Met dit budget kunnen kopers vervolgens kiezen uit een palet van zeer interessante financiële maatregelen.

'Het compenseren van dubbele maandlasten, de ‘gewone’ maandlasten, het compenseren van een mogelijk minder verkoopresultaat van de eigen woning, het opheffen van een blokkerende lening etc. Ook kan het VORM Persoonlijk KeuzeBudget omgevormd worden tot een korting op de vele extra’s en upgrades (een uitbouw, dakkapel, keuken enz.) die er op onze woningen mogelijk zijn.'

Uniek wonen. Dat mag dus met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander?

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

In Eilands' Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands' Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

De Villa Appartementen zijn op elke verdieping uniek. Per appartement verschilt de indeling en verspringt de buitenruimte. Zo ontstaat op het balkon het ultieme gevoel van ruimte met een schitterend uitzicht over de omgeving. De Villa Appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers, een compleet afgewerkte badkamer en toilet. Een andere indeling in de woning? Geen probleem. Bespreek de mogelijkheden met het verkoopteam.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van circa 120m² tot 141m²
• Unieke appartementen per verdieping.
• Zeer riante balkons op de zon georienteerd.
• Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte.
• Vloerverwarming in alle vertrekken behalve de technische ruimte/berging.
• De onderzijde van de balkons zijn uitgevoerd met een luxe houtenplafond voor een prettige akoestiek en een luxe uitstraling.
• Ruime berging.
• Voldoende parkeermogelijkheden.
• Uitzicht op de polderlandschappen.
• Door de borstwering die deels van glas en steen zijn gemaakt, ontstaan er heerlijke buitenruimtes die zowel privacy als fenomenaal uitzicht bieden.
• Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.
• Standaard adviesgesprek met de interieurarchitecten van Studio Mariska Jagt.
• Chique algemene ruimtes ontworpen door studio Mariska Jagt.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop januari 2023
Verwachte start bouw mei 2023
Verwachte oplevering november 2024

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eilands' Eigen | Villa Appartementen

Van € 795.000 tot € 895.000 v.o.n.