Makelaardij P.J. de Jong

office-banner
Makelaardij P.J. de Jong

Makelaardij P.J. de Jong

9,3 (46 beoordelingen)

Deskundigheid, ervaring en een vertrouwd gevoel!

Deskundigheid, ervaring en een vertrouwd gevoel; Dat is waar wij voor staan bij Makelaardij P.J. de Jong!

Met onze jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, zijn wij jouw vertrouwde partner die alles in huis heeft om jouw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij zijn aangesloten bij dé Nederlanse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, de NVM. Ons team bestaat uit gediplomeerd en gecertificeerd personeel. Wij volgen jaarlijkse educatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Ontzorgen van A tot Z!

Persoonlijk contact
Internet zien wij als een hulpmiddel, geen verkoopmethode. Wij zien dat verkopers het persoonlijke contact hoog waarderen, net als dat stuk aandacht voor de persoon en de beste verkoopopbrengst. Verkopen doen we samen, dit geeft het beste resultaat!

Wensen en behoeften
Geen verkoop is hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Wij werken niet volgens een standaard werkwijze, maar passen die aan, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften.

Ontzorgd leven
Wij nemen, indien gewenst, alle zorgen uit handen, natuurlijk niet zonder regelmatig overleg.

Graag vertellen wij je meer over onze persoonlijke werkwijze en totaaloplossingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

Makelaardij P.J. de Jong is onderdeel van De Jong Workum Financieel Advies.


Makelaardij P.J. de Jong is al meer dan 30 jaar gevestigd in Workum. Met jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van (recreatie)woningen en bedrijfsonroerend goed, kiest u voor een vertrouwde partner die alles in huis heeft om uw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij maken u graag wegwijs in de boeiende woonwereld en laten u zien welke rol wij hierin kunnen spelen.

NVM-lidmaatschap:
Makelaardij P.J. de Jong staat voor deskundigheid en persoonlijkheid, onderstreept door het NVM – lidmaatschap. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Wanneer u uw huis wilt (ver)kopen en u hiervoor Makelaardij P.J. de Jong inschakelt, kunt u ervan uit gaan dat basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn. Daarnaast mag u aan ons een aantal extra eisen stellen. Zo treden wij bijvoorbeeld alleen op voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis. Wij behartigen alleen de belangen van onze opdrachtgevers. Voor nadere informatie over de NVM, kijkt u op www.nvm.nl.

Aankoop:
De aankoop van een eigen huis is voor veel mensen een grote stap.
Een stap die men maar een enkele keer in het leven neemt.
De jacht op de huizenmarkt begint vaak met het bezoeken van internetsite, lezen van advertenties, de eerste bezichtiging.
En dan .. op een bepaald moment ziet u een woning waar u verliefd op wordt. Om het zakelijke en het emotionele te scheiden, verzorgt Makelaardij P.J. de Jong voor u het complete aankooptraject; van bezichtigingen, onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Onze diensten zijn erop gericht om u extra zekerheid te bieden en de kans op een miskoop te verkleinen.

Verkoop:
Als u besluit om uw woning te verkopen, dan wilt u natuurlijk een goede prijs voor uw woning. Kiest u voor een makelaar die u de hoogste prijs belooft of kiest u voor kwaliteit? Dat laatste is het geval als u met Makelaardij P.J. de Jong in zee gaat. U krijgt niet alleen een prijs die marktconform is, maar u mag ook rekenen op gunstige verkoopvoorwaarden en een brede verkoopondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Uw verkoopsucces is immers ook het succes van Makelaardij P.J. de Jong.

Taxaties:
Wij zijn u ook graag van dienst bij het uitvoeren van een (gevalideerde) taxatie.

U wilt de marktwaarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier antwoord op. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Hiervoor kunt u onze NVM-taxateurs Pé de Jong en Andreas de Jong inschakelen.

Onze NVM-taxateurs ondergaan periodiek educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. Onze NVM-taxateurs beschikken daarnaast over uitstekende referentiedata en zijn dus een betrouwbare keuze.

U krijgt doorgaans te maken met taxatie als u een nieuwe woning koopt of u uw hypotheek oversluit. Onze taxateurs bepalen de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van uw regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk. Dat betekent dat dit afwijkt van de WOZ-waarde die is samengesteld uit een rekenkundig model, uit een eerdere periode.

In ons pand zijn tevens gevestigd Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong, Workum Hypotheken en Workum Verzekeringen.


Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Fries, Duits en Engels

 • Diensten

  Aankoop, verhuur, advies, zoekservice, verkoop, taxaties, nieuwbouw, financieel advies en online veiling

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI, NRVT en SEH

 • Specialismen

  Recreatie, nieuwbouw, aankoop en bedrijfsruimte

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 46 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (46)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Pé de Jong - NVM-makelaar

  Pé de Jong

  NVM-makelaar

 • Andreas de Jong - NVM-makelaar

  Andreas de Jong

  NVM-makelaar

 • Elske Folkertsma - Assistent-makelaar

  Elske Folkertsma

  Assistent-makelaar

 • Tessa de Zwart - Assistent-makelaar

  Tessa de Zwart

  Assistent-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Sud 16
8711 CV WORKUM
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0515-542048