Briaire Makelaardij

Briaire Makelaardij

Briaire Makelaardij

9,6 (15 beoordelingen)

De kracht van persoonlijke aandacht

Gevoel voor mensen en hun woonwensen....

Ik geloof erin dat “als je doet wat je leuk vindt, je ook goed bent in wat je doet”. Mijn passie voor huizen en mijn oprechte interesse in andere mensen komt volledig tot zijn recht in mijn beroep als woningmakelaar.

Sinds 2009 ben ik beëdigd als NVM Makelaar. Door mijn eigen makelaardij te starten, zónder personeel of franchiseverplichtingen, ben ik in staat een onderscheidende en persoonlijke dienstverlening te bieden. Ik kies bewust voor een zeer kleine portefeuille van aantrekkelijke panden om mijn klanten ook in deze drukke tijden optimaal van dienst te kunnen zijn binnen de beperkingen van 24 uur per dag. Directe communicatie, discipline, loyaliteit en een persoonlijke aanpak spelen daarin een cruciale rol. Ik ben een “mensenmens”, oprecht nieuwsgierig in wat mensen beweegt om te verhuizen en ik ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Klanten vinden mij betrouwbaar, enthousiast en resultaatgericht. Ik ondersteun mijn klanten in het hele proces van A tot Z, zoals geen ander dat kan, zodat klanten met een goed gevoel op mijn dienstverlening terugkijken.

Wilt u uw huis verkopen?

Briaire Makelaardij verkoopt geen "huis" maar een "thuis". Dat uit zich in een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en maatwerk. Iets wat ook door kandidaat-kopers wordt gewaardeerd en het resultaat ten goede komt.


Uw huis is uw trotse bezit dat met zorg behandeld moet worden. Samen met u kijk ik wat voor uw situatie wenselijk is en bereid ik de verkoop goed voor. Ik kijk niet alleen naar cijfers en vierkante meters, want juist sfeer, gevoel en emotie bepalen mede de waarde én verkoopsnelheid van uw woning.

Belangrijk is dat kopers uw woning vinden en een goede eerste indruk krijgen. Daarvoor maak ik, in overleg met u, een uitgebreide verkooppresentatie. IEDER HUIS IS UNIEK EN VERDIENT EEN PASSENDE VERKOOPTACTIEK.

Veelvuldige en open communicatie tussen verkoper en makelaar is hierbij een "must". Na een perfecte verkoopvoorbereiding wordt uw woning gegarandeerd goed gevonden online en kan de spannende fase van “bezichtigen” beginnen. Ik neem uitgebreid de tijd voor een bezichtiging zodat de eerste indruk van een kijker van “oppervlakkig” naar “grondig” gaat. Ik ga voor het beste verkoopresultaat en verlies het belang van mijn opdrachtgever niet uit het oog. Afspraken worden zorgvuldig vastgelegd en gecontroleerd waarbij ik u tot zelfs ná het bezoek aan de notaris als een betrokken makelaar begeleid.

Wat ik voor u kan betekenen leg ik u graag uit in een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Engels, Duits en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop en verhuur

 • Aantal medewerkers

  1

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 15 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 64% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (15)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Vicky Briaire - NVM-makelaar (directeur)

  Vicky Briaire

  NVM-makelaar (directeur)

Contact

Adres & openingstijden

Venlosepoort 1
6041 CG ROERMOND
Vandaag op afspraak geopend
 • Maandag Op afspraak
 • Dinsdag Op afspraak
 • Woensdag Op afspraak
 • Donderdag Op afspraak
 • Vrijdag Op afspraak
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden