DAK Woningbeleggingen

DAK Woningbeleggingen

Stuur e-mail
030-2072130

De NVM specialist in Woningbeleggingen.

DAK Woningbeleggingen is de NVM specialist voor de aan-, en verkoop van woningbeleggingen voor particuliere en professionele beleggers.

Naast de van overheidswege juridische- en fiscale aspecten welke bij de aan-, en verkoop van een woningbelegging komen kijken, moet er ook rekening worden gehouden met de regelgeving van de betreffende gemeente, de huurinkomsten, de leegwaarde, de financierbaarheid, verhuurbaarheid, marktconformiteit etc.

Kortom, de woningbeleggingsmarkt is een op zichzelf staande markt met een, relatief kleine, doch hard groeiende groep kopers.

Elke verhuurde woning en belegger heeft een eigen risico/ rendementsprofiel. De NVM makelaars van DAK Woningbeleggingen hebben zich volledig gespecialiseerd in deze nichemarkt, kennen de doelgroep en hun wensen en weten hoe deze te bereiken.

Hebben wij geen passend aanbod voor u in de (stille) verkoop?

In een uitgebreid gesprek bepalen wij samen welke woningbeleggingen het beste bij u passen. Dit doen wij door uw persoonlijke wensen te inventariseren en de verschillende onderwerpen zoals risico, rendement, financiering, verhuur, beheer, verkoop, aankoop, kosten, wet- en regelgeving te bespreken.

Dit betekent in de praktijk ook vaak, het namens opdrachtgevers, aankopen van appartementen, verbouwen en verhuren om zo een meerwaarde te creëren. E.e.a. echter nimmer zonder financieel gedegen onderbouwing.

Wij lichten graag onze visie op woningbeleggingen en onze dienstverlening in een gesprek toe. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030- 20 72 130. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@dakwoningbeleggingen.nl.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  3

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Symfonielaan 20 22
3438 EV Nieuwegein
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

030-2072130