Roozeboom makelaardij & taxaties

office-banner
Roozeboom makelaardij & taxaties

Roozeboom makelaardij & taxaties

10,0 (2 beoordelingen)

Alleen het beste is goed genoeg voor u!

Het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Het is onze passie om dit alles samen met u in kaart te brengen en uiteindelijk uw droom te realiseren.

Woning verkopen
Bij het verkopen van een woning kan veel komen kijken. Wij weten dat als geen ander. Wij begeleiden u hier graag in en vertrouwen erop, mede dankzij ons grote netwerk, de juiste koper voor u te vinden. Wanneer u na een vrijblijvend gesprek ervoor kiest met Roozeboom Makelaardij & Taxaties in zee te gaan, helpen wij u graag het beste eruit te halen, voor de beste prijs en onder de beste voorwaarden.

Wij begeleiden u van a tot z bij het hele proces; van de eerste kennismaking tot het bepalen van de vraagprijs, van het bepalen van de verkoopstrategie tot het samenstellen van de presentatie en van de bezichtigingen tot en met de uiteindelijke inspectie en oplevering.

Een aantrekkelijke woningpresentie, zowel digitaal, online, als op papier, is enorm belangrijk. Wij werken dan ook uitsluitend met creatieve en ervaren foto- en videografen die uw woning prachtig weten te introduceren bij potentiële kopers. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken.

Vervolgens gebruiken wij al onze kanalen om uw woning onder de aandacht te brengen. Social media is tegenwoordig erg belangrijk, dus ook daar zetten wij flink op in.

Via uw portaal op www.move.nl is alles live te volgen. Zo hoeft u niets meer te missen en bent u a la minute op de hoogte!

Taxaties
Elke taxatie heeft een specifiek doel en dient een uniek belang. Wellicht heeft u financiering nodig voor een aankoop of een verbouwing, wilt u uw woning verkopen of is de taxatie nodig voor een echtscheidingsprocedure of voor uw belastingaangifte. Bij Roozeboom Makelaardij & Taxaties kunt u snel en deskundig volgens alle nationale en internationale richtlijnen een taxatierapport laten opstellen dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen, compleet met goede onderbouwingen. Wij werken volgens hoge kwaliteitsstandaarden en zijn ingeschreven bij het NWWI, VastgoedCert en NRVT. Hierdoor zijn wij bevoegd te taxeren voor alle Nederlandse banken en geldinstellingen. De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met u als onze opdrachtgever, en desgewenst uw adviseur, bepalen we vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor bespreken we de uitkomst, waarna de definitieve rapportage wordt opgesteld.
Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Taxaties, verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, nieuwbouw en advies

 • Aantal medewerkers

  1

 • Certificaten

  NWWI, VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, recreatie, winkels, bedrijfsruimte, beleggen, kantoren, nieuwbouw en herbestemmen

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

10,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 2 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 86% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (2)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Shanice Roozeboom - NVM-makelaar (directeur)

  Shanice Roozeboom

  NVM-makelaar (directeur)

Contact

Adres & openingstijden

Blankenstein 110 B
7943 PE MEPPEL
Morgen geopend vanaf 08:00
 • Maandag 08:00-17:00
 • Dinsdag 08:00-17:00
 • Woensdag 08:00-17:00
 • Donderdag 08:00-17:00
 • Vrijdag 08:00-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten