AVENUE ´T GOOI MAKELAARS

office-banner
AVENUE ´T GOOI MAKELAARS

AVENUE ´T GOOI MAKELAARS

9,5 (15 beoordelingen)

Kopen, verkopen of taxeren begint bij Avenue

Avenue is opgericht vanuit de behoefte aan meer persoonlijke dienstverlening. We zijn dan ook een fullservice NVM makelaarskantoor. Bij ons heeft u direct persoonlijk contact. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld whatsapp groepen met de makelaar, u en de backoffice is de communicatie snel en direct. Daardoor kunnen we op de juiste manier schakelen in deze turbulente markt en is iedereen altijd op de hoogte.

We begeleiden u het volledige verkoop- en/of aankoopproces. We hebben een groot netwerk en relatiebestand. We ontzorgen u waar het kan. We begeleiden u van A-Z, van voorbereiding tot overhandigen van de sleutel. Ons team bestaat uit 2 beëdigde NVM makelaars, Agnes is sinds 1998 werkzaam in de makelaardij en Alfred zelfs al sinds 1979. Britt is onze duizendpoot en Dave onze administratieve kracht achter o.a. onze taxaties.

Ons kantoor is anders dan andere, voor een optimaal resultaat doen we die stap meer die nodig is. Ook in deze markt laten we de kijkers de woning echt beleven. We staan daarbij ook klaar als uw sparringpartner, waarbij u alle mogelijke vragen met ons kunt bespreken. We zijn transparant en toegankelijk . Indien gewenst brengen we u in contact met de benodigde partijen, denk hierbij aan een hypotheekadviseur, een styliste, maar eventueel kunnen we ook meedenken met een aannemer of hovenier. Onze filosofie is dat we iedereen de gewenste aandacht willen, maar vooral ook kunnen, geven. U staat er niet alleen voor. Want een huis kopen of verkopen is waarschijnlijk één van de spannendste en intensiefste tijden in uw leven.

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en te voorzien van de juiste informatie staat er, naast Avenue, ook nog een team aan specialisten voor u klaar. Onze vaste woningfotograaf Bas maakt de foto’s voor de digitale presentatie. Het bouwkundig inmeten, voor het meetrapport en de plattegronden, wordt verzorgd door Darin. Onze Britt begeleidt u voorafgaand aan de afspraak en adviseert u hoe u uw woning het beste kunt presenteren. Hiervoor komt zij extra langs om per kamer samen met u te kijken wat er nodig is. Ook maakt zij de woningvideo. Samen maken we de beste presentatie voor de verkoop van uw woning.

Kijk ook bij de beoordelingen om te zien wat de ervaring is geweest van andere


Een eigen website, in plaats van brochures

Wij zijn erg trots op ‘onze’ huizen en vinden dat deze de maximale aandacht verdienen. Door gebruik te maken van een eigen website spelen we in op deze behoefte. Hiermee doen we iets extra’s voor de kijkers en onderscheiden wij ons van andere woningen. Door meer op de website te zetten, zoals vragenlijsten, stukken van de VvE en bijvoorbeeld een meetrapport, geeft u meer informatie. We gebruiken de website niet alleen als digitale brochure, maar meer dan dat. Tevens zijn de foto's van betere kwaliteit en laten we visitekaartjes ontwerpen speciaal voor uw woning. Zo blijft de aandacht op uw huis.

De koper bereiken

Naast de gangbare kanalen, zoals Funda, de uitwisseling met andere makelaarskantoor en uiteraard onze eigen website, zijn wij als kantoor ook actief op Facebook, Instagram, YouTube en hebben wij ons aangesloten bij de MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam). Onderzoek laat zien dat 92% van de huizenkopers vóór hun daadwerkelijke aankoop het internet gebruikt om hun huizenjacht mee te beginnen. De voorbereidende fase van een huizenjacht is het bekijken van het aanbod op de verschillende websites zoals Funda. Funda laat echter alleen de standaard foto’s en (eventueel) de plattegronden, 360 graden foto’s en video zien. De huizenjager wil een volledige weergave zien en het huis ervaren. Om de ervaring te verbeteren posten wij andere persoonlijkere foto’s van de woning, bijvoorbeeld tijdens een Open Huis of tijdens het ophangen van een ‘TE-KOOP– bord’. Daarnaast posten wij ook #previews en #volgerseerst, onze volgers zijn dus al eerder op de hoogte van een nieuw aan te komen woning. Hierdoor is de kans groter dat de kijkers serieus zijn en dat uw koper hier tussen zit.

Stappenplan

Voor ons is het belangrijk dat u goed weet wat u in het proces en onze rol hierin kunt verwachten. Daarom hebben we een brochure gemaakt waarin het gehele proces goed staat omschreven, inclusief de kosten die wij voor onze diensten rekenen. Deze brochure kunt u inzien op onze website onder 'Diensten'.

Enthousiast geworden? Laat uw gegevens dan achter, we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te makenKenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Engels, Duits en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties, nieuwbouw, zoekservice, woningstyling, advies en woningfotografie

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  NRVT, VastgoedCert, NWWI en WOZ

 • Specialismen

  Aankoop en nieuwbouw

Beoordelingen

Gemiddelde van 15 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (68)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Agnes Haverkort RMT - NVM-makelaar (directeur)

  Agnes Haverkort RMT

  NVM-makelaar (directeur)

 • Britt Ottjes - Commercieel medewerker

  Britt Ottjes

  Commercieel medewerker

 • Dave Demmer - Commercieel medewerker

  Dave Demmer

  Commercieel medewerker

 • Alfred De Kleermaeker RMT - NVM-makelaar

  Alfred De Kleermaeker RMT

  NVM-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Lindenlaan 9
1271 AV Huizen
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

035 523 75 31