Haarlemsche Huizen Makelaars

office-banner
Haarlemsche Huizen Makelaars

Haarlemsche Huizen Makelaars

Jouw makelaar voor Haarlem en omstreken

Haarlemsche Huizen is gespecialiseerd in superleuke starterswoningen, aantrekkelijke appartementen, eerlijke eengezinswoningen, buitengewone binnenstadpanden, geweldige grachtenpanden en prachtige paleizen. Wij zoeken, verkopen en verhuren objecten voor u binnen de gehele regio Zuid Kennemerland.

Een huis kopen doen de meeste mensen slechts een paar keer in hun leven; voor ons is dit dagelijks werk. Met ons verdrinkt u niet in het moeras dat huizenmarkt heet. Bovendien voorkomen wij een hoop financiële ellende bij de aspirant-koper, die verblind door liefde voor een pand, niet meer kritisch kijkt naar eventuele gebreken. Zo wordt met ons de aankoop nooit een teleurstelling achteraf.

Onze persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen in de wensen van de klant beperken het leed van de slopende zoektocht naar de ultieme woonbestemming. Daarnaast zijn wij vaak in een vroegtijdig stadium op de hoogte van objecten die op de markt zullen komen. Dit is voor u als zoeker een belangrijk gegeven. Aangezien we beschikken over vele vormen van vervoer (fiets, scooter en auto), zijn we er in de drukke stad en omliggende gemeenten als eerste bij. En dat kan nét dat verschil betekenen.

Een belangrijk deel van onze activiteiten is er op gericht een passende koper te vinden voor uw huis. Wij bepalen de prijs, de verwachte opbrengst en stellen een plan van aanpak op. We maken een inschatting van de tijdsduur tussen aanbod en verkoop van het object. Vanuit onze expertise schrijven we de aanbevelingstekst met een hoge attentiewaarde. Alle relevante informatie betreffende een object willen we boven tafel krijgen, om voor zowel koper als verkoper teleurstellingen en onaangename verrassingen in de toekomst te vermijden.

Haarlemsche Huizen is een bij de NVM aangesloten makelaarskantoor. Zij zijn onder andere gehouden aan een erecode. Dat geeft u de zekerheid dat er zorgvuldig en betrouwbaar met uw belangen wordt omgesprongen.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Mr. Etienne M. Vargas Broekhof - NVM-makelaar (directeur)

  Mr. Etienne M. Vargas Broekhof

  NVM-makelaar (directeur)

 • Esther Verhoeven - Directeur

  Esther Verhoeven

  Directeur

Contact

Adres & openingstijden

Jansweg 48
2011 KN HAARLEM
Vandaag geopend tot 17:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

023-5428408