Petra De Kleermaeker Makelaardij

office-banner
Petra De Kleermaeker Makelaardij

Petra De Kleermaeker Makelaardij

9,3 (53 beoordelingen)

Uw partner voor aan- en verkoop

Een huis koop je op gevoel. Maar ook gevoel eist deskundigheid en betrokkenheid.
Wie zich teveel laat leiden door emotie, verliest de realiteit uit het oog. De marktwaarde wordt bepaald door factoren als locatie, woningtype, woonoppervlakte en onderhoud en in door u begeerde woning. Deskundig en persoonlijk advies zijn onmisbaar om die realiteit op de juiste waarde te schatten. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres.

AANKOOP
Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze vestiging aan de Amsterdamseweg 124 in Arnhem, wordt u ontvangen door iemand van ons team. Tijdens dit gesprek brengen wij uw woonwensen in kaart.
Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de woning die het beste aan uw wensen en eisen voldoet. U wordt dagelijks geïnformeerd over het huizenaanbod dat bij u past. Als een mogelijke woning is gevonden gaan wij samen met u bezichtigen. Als de woning passend is adviseren wij u over de staat van het huis en na overleg gaan wij wij voor u onderhandelen.. Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging en onderhandeling tot aan sleuteloverdracht bij de notaris.

VERKOOP
Het verkopen van een woning is een specialisme. Zaken als marktwaarde, hoe wordt de juiste koper bereikt, wat is de beste verkoopmethode en hoe zit het met nazorg (aansprakelijkheid van de bouwkundige staat, milieu-eisen), zijn bij ons in goede handen.
Om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken, wordt uw woning opgenomen in het totale aanbod van alle bij de NVM aangesloten makelaarskantoren in de regio. Er worden bovendien professionele foto's gemaakt door onze eigen fotograaf van buiten- en binnenkant. Wij geven advies hoe u uw huis zo goed mogelijk kunt presenteren.
In nauw overleg met u worden afspraken voor bezichtigingen gemaakt. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis. Wij informeren u na elke bezichtiging.
Wij bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling van het verkooptraject voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris.
Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning, laat u dan vrijblijvend informeren door één van onze makelaars.

TAXATIE/NWWI-TAXATIE
Een taxatie biedt zowel koper als verkoper duidelijkheid. Een juiste waardebepaling voorkomt teleurstellingen en geeft een sterke onderhandelingspositie. Als erkend makelaar taxeren wij in Arnhem en omstreken voor particulieren. Wij kennen de markt en weten wat er speelt. Wij nemen de tijd voor een correcte en betrokken afhandeling. U kunt rekenen op een zorgvuldige en overzichtelijke rapportage van het getaxeerde onroerend goed. Ook voor NWWI-taxaties kunt u bij ons terecht.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Aankoop, verkoop en taxaties

 • Certificaten

  NRVT, NWWI en VastgoedCert

 • Specialismen

  Recreatie

Beoordelingen

Gemiddelde van 53 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (270)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Stephan Oosterhof - Afd. buitendienst

  Stephan Oosterhof

  Afd. buitendienst

 • Bas Wildeman - NVM-makelaar

  Bas Wildeman

  NVM-makelaar

 • Jessica Langelaar - Office manager

  Jessica Langelaar

  Office manager

Contact

Adres & openingstijden

Amsterdamseweg 124
6814 GH ARNHEM
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

026-3519200

Sociale media