Roel Willemsen Garantiemakelaars

Roel Willemsen Garantiemakelaars

Roel Willemsen Garantiemakelaars

9,3 (57 beoordelingen)

Gun uzelf het beste resultaat! Juist nu.

U zoekt een makelaar die de standaard doorbreekt? Die maatwerk combineert met een klantgerichte aanpak? En bewezen resultaat heeft geboekt?

Welkom bij Roel Willemsen Garantiemakelaars!

Roel Willemsen Garantiemakelaars is sinds 1974 actief in de regio Arnhem. Als marktleider in Arnhem Zuid hebben we bewezen resultaten geboekt met onze klantgerichte aanpak. Met uitsluitend maatwerk waarin de wensen van onze klanten centraal staan is alles mogelijk. Uw woning op de juiste wijze presenteren, zodat deze zich onderscheidt van de rest, daarin ligt onze kracht.

Wilt u weten hoe:

Resultaatgericht, persoonlijk en klantgericht vormen de kernwoorden van onze dienstverlening. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een dienstverlening met een duidelijke meerwaarde voor u. Met een hecht team van specialisten op alle gebieden en ruime werkervaring in de regio zijn wij bereidt (in staat) om dat te realiseren wat voor u belangrijk is op woongebied.
Naast ons NVM-lidmaatschap bieden wij u extra voordeel en kwaliteit als Garantiemakelaar. Een optimale inzet, uitgebreide presentatie van uw woning, de gratis bouwtechnokeuring en de professionele herkenbare Garantiemakelaars aanpak zijn de speerpunten van onze organisatie. Zeker op de huidige markt kan dat ene stapje extra net het verschil maken. Dat is juist wat u van ons mag verwachten!
Als kantoor streven wij naar een dienstverlening op maat.
Variabele dienstverlening naar uw wensen is daarom altijd bespreekbaar. Heeft u ideeën over hoe te werken bij een aankoop of verkoop en de daarbij behorende tegenprestatie, dan horen wij dat graag van u.

Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek
Een succesvolle verkoop kan alleen worden bereikt met een goede voorbereiding. Daarom begint het verkooptraject met het verzamelen van benodigde gegevens en een vergelijkend onderzoek op kantoor. Vervolgens volgt een gesprek met een van onze makelaars bij u thuis. Aan bod komen natuurlijk uw wensen en verwachtingen rond de verkoop en onze werkwijze. U ontvangt een persoonlijk verkoopplan voor uw woning met daarin een optimale verkoopstrategie.

Wat levert Roel Willemsen Garantiemakelaars voor u op?
Deze vraag is natuurlijk nog belangrijker dan `Wat kost de makelaar?'. Toch is het van belang, dat ook dit deel van de afspraken goed geregeld is. De basis voor het tarief is uiteraard het pakket aan diensten dat wij met u afspreken.

Onze courtagestructuur maakt beloning mogelijk overeenkomstig een vooraf bepaalde toegevoegde waarde. Wenst u een snelle verkoop en/of een hogere opbrengst dan beloont u ons overeenkomstig de mate waarin we die prestatie gehaald hebben.

Middels onder andere het Verkoop Zekerplan minimaliseren we de kans op onduidelijkheden en door de unieke combinatie van informeren en verzekeren voorkomen we problemen mbt aansprakelijkheid bij verkoop.

Kortom wij bieden u een hoge service!

Wij hebben een overzicht gemaakt van de verschillende mogelijkheden die u heeft voor de beloning van ons werk:

1. Traditioneel tarief
Van oudsher is de beloning van de makelaar een vastgesteld percentage over de gerealiseerde koopsom. Dit percentage is natuurlijk afhankelijk van het uiteindelijke dienstenpakket.

2. Vast bedrag
Het is uiteraard mogelijk om een vast bedrag voor onze dienstverlening af te spreken. Dit bedrag kan zowel inclusief als exclusief diverse kosten en 21% BTW overeengekomen worden. Het zal duidelijk zijn, dat dit vaste bedrag in relatie staat tot de gekozen dienstverlening en de koopsom van de woning.

3. Courtage op maat
Hebt u specifieke ideeën over hoe uw woning het beste verkocht kan worden, of wilt u bepaalde diensten afnemen dan berekenen wij samen de bijbehorende beloning. Hoeveel u in dit geval betaalt, is afhankelijk van de soort.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, nieuwbouw, taxaties, financieel advies en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, nieuwbouw, expat makelaar, taxatie wonen, advies wonen en verkoop wonen

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 57 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (57)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Maurice Freijters - NVM-makelaar & taxateur

  Maurice Freijters

  NVM-makelaar & taxateur

 • David Franke - Vastgoedadviseur

  David Franke

  Vastgoedadviseur

 • Rochelle Ramos - Commercieel medewerker

  Rochelle Ramos

  Commercieel medewerker

 • Leny Huisman - Commercieel medewerker

  Leny Huisman

  Commercieel medewerker

 • Loïs Freijters - Commercieel medewerker

  Loïs Freijters

  Commercieel medewerker

 • Frank van der Meijden - Hypotheekadviseur

  Frank van der Meijden

  Hypotheekadviseur

Contact

Adres & openingstijden

Ella Fitzgeraldstraat 37
6836 DP Arnhem
Vandaag geopend tot 17:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden