SAMEN met de makelaar

SAMEN met de makelaar

SAMEN met de makelaar

9,5 (33 beoordelingen)

Samenwerking waar ú wijzer van wordt!

Samen met de makelaar

Onafhankelijke waardebepaling en prestatie-afhankelijke beloning zijn kenmerkend en bovendien uniek voor Samen met de makelaar in de makelaardij.

Onze klant staat centraal, niet de makelaar. De beloning voor de makelaar is afhankelijk van het behaalde resultaat. Zo is de klant ervan verzekerd dat er maximale inspanning wordt geleverd. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd. Ook bij aankoop is de beloning van de makelaar afhankelijk van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe hoger zijn aandeel in de beloning.

Natuurlijk werkt Samen met de makelaar volledig transparant en objectief. Zo bepaalt de makelaar bij een verkoopopdracht niet meer de waarde van de woning. Samen met de makelaar laat dit over aan de professional: de onafhankelijke, objectieve taxateur. Een makelaar die een woning wil gaan verkopen heeft altijd een belang. Dit kan als gevolg hebben dat een makelaar de waarde te hoog inschat waardoor hij hoopt de opdracht te krijgen. Vervolgens adviseert deze na een paar maanden de klant toch om de verkoopprijs te verlagen. Dat mag natuurlijk niet, daarom schakelen wij een onafhankelijke expert in. Samen met de makelaar is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over onze transparante aanpak.

Gemak dient de mens
Een hypotheek en de aan- of verkoop van een woning zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wanneer deze twee dienstverleners hun krachten bundelen onder één dak wordt de klant pas écht ontzorgd. Hoe fijn is het voor u als koper wanneer er getoetst kan worden of de koop haalbaar is vóórdat de 6 weken ontbindende voorwaarden gaan lopen? Of dat de makelaar even kan informeren of de bieding daadwerkelijk past binnen de financiële mogelijkheden. Daarnaast wordt alles overzichtelijk in één keer aangeleverd, koopaktes kunnen onderling worden doorgestuurd; om maar een paar dingen te noemen die zorgen voor een heldere en snelle bediening van onze klanten.

Daagt u ons maar uit!
Indien u overweegt te verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een adviesgesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie werkt zeer verhelderend. Ook vertellen we u graag wat uw eigen woning nu daadwerkelijk waard is. Zo heeft u een compleet beeld en komt u goed beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van de beste hypotheek met de laagste maandlasten en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we zijn er klaar voor!


Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak 055-3031981 of bezoek onze website op www.samenmetdemakelaar.nl

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Engels en Nederlands

 • Diensten

  Financieel advies, verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw, zoekservice, advies, aanhuur en verhuur

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  SEH, NWWI, NRVT en VastgoedCert

 • Specialismen

  Beleggen, kantoren, nieuwbouw, aankoop en bedrijfsruimte

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 33 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 79% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (33)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Marcel Olijhoek - NVM-makelaar (directeur)

  Marcel Olijhoek

  NVM-makelaar (directeur)

 • Bastiaan Pasman - Afd. buitendienst

  Bastiaan Pasman

  Afd. buitendienst

 • Kevan Dallinga - Office manager

  Kevan Dallinga

  Office manager

Contact

Adres & openingstijden

Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden