Roeleveld Makelaardij

office-banner
Roeleveld Makelaardij

Roeleveld Makelaardij

9,4 (35 beoordelingen)

Flexibel, duidelijk, informeel en betaalbaar!

Wat kunt u van ons verwachten:

FLEXIBEL
Als aankoopmakelaar maak ik het vaak genoeg mee. Een bezichtiging kan alleen tijdens kantooruren en niet in de avond of het weekend, een bod wat op vrijdag is uitgebracht daar komt pas maandag een reactie op. Uitermate vervelend natuurlijk in dit spannende proces. Ik begrijp dat en daarom is mijn dienstverlening full service. Denk ik op zondag uw woning te kunnen verkopen en u heeft er geen problemen mee dat ik langskom? Dan kom ik gewoon op zondag.

DUIDELIJK EN INFORMEEL
Als klein bedrijf staat Roeleveld Makelaardij garant voor een informele en betrokken samenwerking en duidelijke communicatie. U heeft niet steeds een andere contactpersoon en weet met wie u te maken heeft.

NVM
Ik sta als gecertificeerd en beëdigd makelaar en taxateur ingeschreven in Vastgoedcert en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM).

NO CURE NO PAY
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik uw verwachting waar kan maken, mijn dienstverlening is daarom op no cure no pay basis.

PERSOONLIJK
Voor veel mensen is de aankoop of verkoop van een huis een spannend en soms ook emotioneel gebeuren. Het gaat om veel geld en het zijn beslissingen die de meeste mensen niet vaak nemen. Het is dan belangrijk dat u een makelaar heeft die goed naar u luistert en begrijpt wat uw wensen zijn. Als klein makelaarskantoor is er wél de tijd om u goed van dienst te kunnen zijn. Bij mij bent u geen nummer maar een gerespecteerde opdrachtgever, waar ik graag een goede band mee op bouw.

Kenmerken

  • Aangesloten bij

    NVM

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 35 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 94% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (35)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

  • Milco Roeleveld - NVM-makelaar

    Milco Roeleveld

    NVM-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Amsterdamseweg 482
1181 BW Amstelveen

Contactmogelijkheden

020-8220639