Huzaarhof 1 (kavel 6 - Boswaard) 6006 RN Weert Kazernelaan

Omschrijving

Een unieke kans om uw droomwoning te realiseren op een wel heel bijzondere locatie in het groen!

Kavel 6 is gesitueerd aan Huzaarhof 1, het betreft een kavel op de hoek van de lommerrijke straten Huzaarhof en Lansierlaan. De kavel heeft een oppervlakte van 1.726 m2. Een ruime bouwkavel op een wel heel bijzondere locatie in het groen. Hier bouwt u uw vrijstaande woning in een prachtig bosgebied, waarbij het ontwerp van de woning en tuin zich dient aan te passen aan zijn omgeving met unieke “boswaarde”.

De getoonde impressies zijn van de huidige eigenaar en geven een weergave van de mogelijkheden.

Het perceel is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van natuurgebied ‘’De IJzeren Man’’. In de directe nabijheid bevindt zich school voor voorgezet onderwijs ‘’Het College Weert’’ met o.a. tweetalig onderwijs. Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation en diverse winkel-, zorg-, sport- en recreatievoorzieningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Vanuit het perceel is er tevens een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen richting o.a. België en Duitsland.

De plek van uw nieuwe huis
Op de hele locatie zijn veel loofbomen en dennenbomen aanwezig. Ook worden nieuwe bomen en struiken aangeplant. U woont dus straks letterlijk in het bos tussen die bomen. De vrijstaande woning die u laat bouwen past in deze lommerrijke omgeving en staat straks dus niet in een standaard woonbuurt. Uw tuin loopt over in het bos.

Openbaar gebied
Het openbaar gebied bestaat uit ontsluitingswegen en een aantal bospercelen die door de gemeente worden beheerd.

Toekomstige bewoners van Boswaard hebben dan ook veel vrijheid in het ontwerp van hun woning. Al zijn er wel richtlijnen opgesteld in het beeldkwaliteitsplan. Die zijn zo opgesteld dat ze veel individuele mogelijkheden bieden, maar tegelijkertijd wel zorgen voor samenhang in de buurt. Er is zoveel ruimte tussen de woningen dat je elkaar qua bouwstijl niet in de weg zit. De richtlijnen in het beeldkwaliteitsplan gaan dan ook vooral over de materialen. Dat die passen bij het karakter van het bos en zorgen voor verbinding. Voor toekomstwaarde is niets zo belangrijk als dat een wijk een bepaalde samenhang heeft. In Boswaard is het bos de verbindende factor.

De vraagprijs is € 465.000,-- k.k.

U dient er rekening mee te houden dat de overdrachtsbelasting 10,4 % bedraagt.

Mocht u nog vragen hebben en/of een afspraak willen plannen met een van onze makelaars neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en nodigen u van harte uit bij ons op kantoor en/of locatie van de kavel om de locatie ook in het echt te ervaren.

Meer informatie zoals o.a. het kavelpaspoort en het beeldkwaliteitsplan kunt u opvragen via ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 465.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.726 m²

Kadastrale gegevens

WEERT P 6404
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.726 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in bosrijke omgeving

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Huzaarhof 1 (kavel 6 - Boswaard)

€ 465.000 k.k.