• Verkocht

Veerstraat 3 a 4758 BS Standdaarbuiten Standdaarbuiten

€ 395.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 april 2022
Verkoopdatum
25 mei 2022
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Altijd al je eigen droomhuis willen bouwen?

Op een zeer riant perceel eigen grond van maar liefst 2.465m2, met de achterzijde tegen het bos en tegelijk aan de zijkant aan rand van de polder gelegen wordt de unieke mogelijkheid geboden om een fraaie en moderne vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers te bouwen waarvoor de bouwvergunning reeds is verstrekt. Direct starten met bouwen is dus mogelijk. De impressies hebben allemaal betrekking op de vergunde woning.

De bestaande houten schuur is zeer riant en blijft uiteraard staan. Ook is de tuin al gedeeltelijk aangelegd met een vijver en gazon.

Toch net wat anders in gedachten? Ook dat kan. Met een bouwvlak van ruim 500m2 is vrijwel alles mogelijk, mits 1 bouwlaag.

DE GEMEENTE MOERDIJK EN DE KERN STANDDAARBUITEN
Gemeente Moerdijk telt circa 37.000 inwoners en is centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Steden als Breda en Roosendaal zijn in een mum van tijd te bereiken. De gemeente beschikt over een prima infrastructuur met de rijkswegen A16, A17 en A29. Ook zijn er goede treinverbindingen naar Roosendaal/ Antwerpen in zuidelijke richting en Rotterdam/Den Haag in noordelijke richting. De gemeente beschikt over 11 dorpen/stadjes met ieder een eigen karakter. Het dorp Standdaarbuiten is één van die kernen. Standdaarbuiten telt ongeveer 2.100 inwoners, ligt aan de rivier de Mark en heeft een eigen dorps-haventje waardoor ook uw mogelijke recreatieve wensen kunnen
worden ingevuld. Het dorp heeft een uitstekende ligging vanwege de nabijheid van de rijksweg A17, waardoor zowel Rotterdam als Antwerpen in circa 30 minuten bereikbaar zijn. Het dorp heeft een actief verenigingsleven
en een uitstekend voorzieningenniveau met een nieuwe basisschool, een modern multifunctioneel centrum en moderne sportvelden.

De prijs van €395.000,- is voor de grond, de bestaande schuur, inclusief het plan en vergunning, maar exclusief de bouwkosten.

Uiteraard beantwoorden we graag uw vragen of maken we een afspraak om de locatie te bezoeken. Dan krijgt u ongetwijfeld datzelfde gevoel van vrijheid, net zoals wij dat hebben ervaren.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.465 m²

Kadastrale gegevens

STANDDAARBUITEN D 3223
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.265 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
STANDDAARBUITEN D 2921
Oppervlakte
335 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
STANDDAARBUITEN D 2920
Oppervlakte
865 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
STANDDAARBUITEN D 3220
Oppervlakte
325 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, beschutte ligging, landelijk gelegen en open ligging

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Van Wensen Makelaars

Bel 0168-401467

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.