E2 (Bouwnr. 18) 2986 GK Ridderkerk

  • Verkocht
€ 519.500 v.o.n.
Onderdeel van project De Reijer, Ridderkerk

Omschrijving

ER ZIJN NOG 3 WONINGEN BESCHIKBAAR. INTERESSE? SCHRIJF U DAN IN OP DE PROJECTWEBSITE, OF NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

In de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan, Erasmuslaan en Vlietlaan, ontstaat een ruim opgezet groen woongebied met eengezinswoningen en appartementen. Binnenrijk krijgt het karakter van een stadspark. Vanuit je huis stap je zó het park in, of loop je even naar de winkel voor een boodschap.

In Ridderkerk ontstaat een ruim opgezet groen woongebied genaamd 'Binnenrijk' met eengezinswoningen en appartementen. 'Binnenrijk' krijgt het karakter van een stadspark. Vanuit je huis stap je zó het park in, of loop je even naar de winkel voor een boodschap.

In het deelplan 'De Reijer' zijn de laatste 3 eengezinswoningen beschikbaar (type E1). Hier heb je drie verdiepingen woonplezier in een huis dat op allerlei manieren in te delen is. Op de begane grond is een heerlijke woonkeuken en geniet je van de grote ruimte. Op de eerste verdieping heb je een grote woonkamer waar aan beide zijden veel licht naar binnen valt en waar je eveneens heerlijk op je terras kunt zitten. Drie slaapkamers en een badkamer op de tweede verdieping maken deze eengezinswoning helemaal compleet.

Interesse? Schrijf je in via de projectwebsite of neem contact op met ons kantoor.

Aan de overkant van de Vlietlaan vind je winkelcentrum Vlietplein waar je alle dagelijkse boodschappen haalt. Ook scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, huisartsen, apotheek, openbaar vervoer en andere handige voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Wil je uitgebreider winkelen? In een minuut of vijf fiets je naar het gezellige centrum van Ridderkerk, met zijn grote winkelaanbod, sfeervolle restaurantjes en terrassen.

Binnenrijk wordt gebouwd met aandacht voor mensen en het milieu. We gaan zelfs verder dan de eisen in het Bouwbesluit. Natuurlijk zijn deze nieuwbouwwoningen energieneutraal en volledig elektrisch (dus niet aangesloten op aardgas). Goede isolatie en mechanische ventilatie zorgen voor een lage energievraag en een prettig binnenklimaat. De moderne, stille warmtepomp i.c.m. vloerverwarming/-koeling houdt de temperatuur in huis comfortabel warm op koude dagen, en heerlijk koel op warme dagen. In huis bepaal je je eigen binnenklimaat. Natuurlijk wordt de stroom opgewekt door zonnepanelen. Maar duurzaam wonen in Binnenrijk gaat verder dan dat. De materialen zijn met zorg gekozen; denk aan een lange levensduur, recycling, een lage milieu-impact bij winning en transport en minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Tenslotte gaan we zorgvuldig om met water. Zo wordt het waterverbruik beperkt door waterbesparende kranen, douches en toiletten. Daarnaast gaat het regenwater dat op de daken valt rechtstreeks naar de omliggende sloten zodat het riool niet te veel wordt belast.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 519.500 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.227
Servicekosten
€ 128 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
161 m²
Inhoud
600 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar