• Verkocht

Sluisvaart 36 1191 HD Ouderkerk aan de Amstel Ouderkerk aan de Amstel

Uitgelichte kenmerken

  • 145 m² wonen
  • 184 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 730.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 april 2023
Verkoopdatum
11 mei 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Deze mooie, modern afgewerkte en uitgebouwde woning met garage is zo te betrekken! De ruime woning biedt onder andere 4 slaapkamers, 2 badkamers, een moderne keuken, een royale woonkamer, een zonnige tuin én een aangebouwde garage. Daarbij ligt het aan een rustig en doodlopend straatje in de kindvriendelijke woonwijk Sluisvaart.

Ouderkerk aan de Amstel biedt een landelijke omgeving onder de rook van Amsterdam. De woning ligt op korte afstand van winkelcentrum Sluisplein, bushaltes, basisscholen, een openlucht zwembad, sportvelden en de sporthal met bibliotheek. Binnen 10 minuten lopen ben je in het centrum van Ouderkerk met een gezellige, historische dorpskern waar zich diverse winkels en restaurants bevinden. Op fietsafstand vind je genoeg uitgaansmogelijkheden zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome, Pathé Arena en de Afas Live en natuurlijk het centrum van Amsterdam. Er zijn diverse recreatiegebieden in de directe omgeving, zoals de Ouderkerkerplas met een fijn strandje en het strandrestaurant ‘Aan de Plas’, natuurgebied de Ronde Hoep en de Botshol. Ouderkerk ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A9, A10 en A2. Tevens is er een goede en snelle ov-verbinding met onder meer NS-station Amsterdam Bijlmer Arena, Amstelveen, Schiphol en Utrecht.

** FOR ENGLISH SEE BELOW **

Indeling:
De entree van de woning geeft toegang tot de meterkast, de garage, het modern afgewerkte toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. De woonkamer biedt een eetgedeelte aan de voorzijde naast de keuken en een royaal zitgedeelte aan de achterzijde van de woonkamer. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk en er ligt een fraaie houten vloer. Via openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar.

De moderne open keuken is in een u-vorm geplaatst en wordt gescheiden van de woonkamer d.m.v. een eiland met bar. De in 2015 vernieuwde keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een inductiekookplaat (2023), een afzuigkap, een oven, een combimagnetron, een koel-/vrieskast, een vaatwasmachine en een Quooker, model Fusion (2023).

De heerlijk zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten. De tuin is circa 13 meter diep, biedt veel privacy en is aangelegd met een terras, een gazon en diverse borders met planten. Achterin de tuin bevindt zich een houten berging en de tuin is tevens bereikbaar via een achterom.

De woning beschikt over een aangebouwde garage aan de voorzijde van de woning. De garage is voorzien van onderhoudsvrije openslaande deuren van kunststof aan de voorzijde én een loopdeur aan de zijkant.

Eerste verdieping:
Deze verdieping bestaat uit een overloop, 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat modern toilet. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer en glad gestucte wanden. De slaapkamers bieden een mooi en vrij uitzicht op de groene omgeving.
De fraaie badkamer is ingedeeld met een ligbad, een separate douche en een badkamermeubel met wastafel en spiegel. Tevens bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger in deze badkamer. Een raam zorgt voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie. Door middel van een uitbouw aan de voorzijde bestaat de mogelijkheid om een nog grotere badkamer te realiseren.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is ingedeeld met een overloop welke toegang geeft tot een bergkamer en een grote en heerlijk lichte slaapkamer met privé-badkamer. In de bergkamer bevindt zich de c.v.-installatie en hier vandaan is ook de praktische bergvliering bereikbaar.
De slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel en fraaie ingebouwde kasten. Ook hier ligt een houten vloer en zijn de wanden voorzien van glad stucwerk. Vanuit deze slaapkamer is de tweede badkamer toegankelijk die modern is afgewerkt en voorzien van een douchehoek, een toilet en een wastafelmeubel. De grote ramen van de dakkapel maken de badkamer aangenaam licht.

Bijzonderheden:
Heerlijk rustig gelegen woning aan een kindvriendelijk woonerf.
De woning is in 2015 grondig gerenoveerd, inclusief volledig nieuwe elektra en weggewerkt leidingwerk.
Beide moderne badkamers en toiletten zijn in dezelfde stijl afgewerkt.
Het woonoppervlak, exclusief garage is 145 m².
De garage is ca. 16,5 m², mogelijkheid om dit bij het woongedeelte te betrekken.
De mogelijk bestaat de woning te vergroten door een opbouw op de garage, doorgetrokken tot de 2e verdieping (vergunning reeds verleend in juli 2022). Voorbeelden zijn te zien bij naastgelegen woningen.
De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, de dakkapel (2015) is geheel vervaardigd van kunststof.
De beglazing op de eerste en tweede verdieping is vervangen door HR++ glas en nieuwe ventilatieroosters, waarbij ook enkele raamkozijnen zijn vernieuwd (nog niet op de foto’s).
De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie.
In 2022 is spouwmuurisolatie aangebracht en zijn de rabatdelen aan de voorzijde vervangen voor kunststof rabatdelen met isolatieplaten.
Het dak van de uitbouw inclusief isolatie is in 2022 vernieuwd.
De woning beschikt over energielabel B, geldig tot 24 maart 2033. Indien zonnepanelen worden aangelegd verkrijgt de woning label A.
De woning heeft een eigen c.v.-installatie, merk Nefit, Trendline AP+ HRC30-CW6II, uit 2022.
De elektrische installatie is voorzien van een groepenkast met 12 groepen, 3 aardlek-schakelaars. De meterkast is in 2015 vernieuwd en in 2023 uitgebreid.
De afmetingen van de achtertuin zijn ca. 13.00 x 5.50 meter.
Boven de bergkamer bevindt zich nog een bergvliering.
Inhoud van de woning is ca. 572 m³.
Oplevering in overleg.
Bouwjaar 1976.

Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen.
Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring.
De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.

** ENGLISH **

This beautiful, modern finished and extended house with garage is ready to move into! The spacious house offers 4 bedrooms, 2 bathrooms, a modern kitchen, a spacious living room, a sunny garden and an attached garage. In addition, it is located on a quiet and dead end street in the child-friendly residential area of Sluisvaart.

Ouderkerk aan de Amstel offers a rural environment under the smoke of Amsterdam. The house is a short distance from the Sluisplein shopping center, bus stops, primary schools, an outdoor swimming pool, sports fields and the sports hall with library. Within a 10-minute walk you are in the center of Ouderkerk with a cozy, historic village center where there are various shops and restaurants. Within cycling distance you will find plenty of entertainment options such as the Johan Cruijff Arena, the Ziggo Dome, Pathé Arena and the Afas Live and of course the center of Amsterdam. There are various recreational areas in the immediate vicinity, such as the Ouderkerkerplas with a nice beach and the beach restaurant 'Aan de Plas', the Ronde Hoep nature reserve and the Botshol. Ouderkerk is very conveniently located in relation to the highways A9, A10 and A2. There is also a good and fast public transport connection with, among others, the Amsterdam Bijlmer Arena train station, Amstelveen, Schiphol and Utrecht.

Layout:
The entrance of the house gives access to the meter cupboard, the garage, the modern toilet, the staircase to the 1st floor and the living room. The living room offers a dining area at the front next to the kitchen and a spacious sitting area at the rear of the living room. The walls have smooth stucco and there is a beautiful wooden floor. The backyard is accessible through patio doors.

The modern open kitchen is placed in a U-shape and is separated from the living room by means of an island with bar. The kitchen, renovated in 2015, is fully equipped, such as an induction hob (2023), an extractor hood, an oven, a combination microwave, a fridge/freezer, a dishwasher and a Quooker, model Fusion (2023).

The wonderfully sunny backyard faces SouthEast. The garden is approximately 13 meters deep, offers a lot of privacy and is laid out with a terrace, a lawn and various flower borders. At the back of the garden is a wooden shed and the garden is also accessible through a back entrance.

The house has an attached garage at the front of the house. The garage is equipped with maintenance-free plastic patio doors at the front and a wicket door at the side.

First floor:
This floor consists of a landing, 3 bedrooms, a bathroom and a separate modern toilet. The entire floor has a wooden floor and smooth plastered walls. The bedrooms offer a beautiful and unobstructed view of the green surroundings.
The beautiful bathroom is divided with a bath, a separate shower and a bathroom furniture with sink and mirror. The connections for washing machine and dryer are also located in this bathroom. A window provides daylight and natural ventilation. By means of an extension at the front, it is possible to realize an even larger bathroom.

Second floor:
The second floor is divided with a landing which gives access to a storage room and a large and wonderfully bright bedroom with private bathroom. The central heating system is located in the storage room and the practical attic is also accessible from here.
The bedroom has a large dormer window and beautiful furnishings
built cabinets. Here too there is a wooden floor and the walls are provided with smooth stucco. The second bathroom is accessible from this bedroom, which has a modern finish and is equipped with a corner shower, a toilet and a washbasin. The large windows of the dormer make the bathroom pleasantly light.

Particularities:

Wonderfully quiet house in a child-friendly residential area.
The house was thoroughly renovated in 2015, including completely new electricity and concealed piping.
Both modern bathrooms and toilets are finished in the same style.
The living area, excluding garage, is 145 m².
The garage is approx. 16.5 m², possibility to include this in the living area.
It is possible to enlarge the house by building on the garage, extended to the 2nd floor (permit already granted in July 2022). Examples can be seen at neighboring homes.
The house is fully equipped with wooden frames with double glazing, the dormer window (2015) is made entirely of plastic.
The glazing on the first and second floors has been replaced by HR++ glass and new ventilation grilles, and some window frames have also been renewed (not yet shown in the photos).
The house is equipped with roof and floor insulation.
In 2022, cavity wall insulation will be installed and the rabbet parts at the front will be replaced by plastic rabbet parts with insulation plates.
The roof of the extension, including insulation, will be renewed in 2022.
The house has energy label B, valid until March 24, 2033. If solar panels are installed, the house will receive label A.
The house has its own central heating system, brand Nefit, Trendline AP + HRC30-CW6II, from 2022.
The electrical installation is equipped with a group box with 12 groups, 3 earth leakage switches. The meter cupboard was renewed in 2015 and expanded in 2023.
The dimensions of the backyard are approximately 13.00 x 5.50 meters.
Above the storage room is another storage attic.
Content of the house is approx. 572 m³.
Delivery in consultation.
Built in 1976.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
We advise you to engage an expert NVM broker who will guide you through the purchase process. We only act for the selling party and therefore do not represent your interests.
If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently, possibly by means of a building inspection.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 730.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.034
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
145 m²
Overige inpandige ruimte
17 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
184 m²
Inhoud
573 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad, 2 douches en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
TV kabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Trendline AP+ HRC30-CW6II (gas gestookt combiketel uit 2022, eigendom)

Kadastrale gegevens

OUDER-AMSTEL C 3552
Kadastrale kaart
Oppervlakte
148 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
OUDER-AMSTEL C 4781
Oppervlakte
36 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
72 m² (13 meter diep en 5,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Admiraal ERA Makelaardij

Bel 020-6472020
Een funda gebruiker
Sluisvaart 36
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Heel prettig contact, sympathiek en goede persoonlijke begeleiding bij de verkoop van onze woning. Ook fijne mensen op kantoor. Geen arrogantie en transparant in manier van werken.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.