Tienvoet (Bouwnr. 60) 3274 BN Heinenoord

  • Verkocht
€ 435.000 v.o.n.
Onderdeel van project 't Groen, Heinenoord

Omschrijving

De klassieke, statige architectuur toont het deftige gezicht van de wijk. Dit is een waardige binnenkomer. Of in dit geval: thuiskomer, want zodra je De Laan binnenrijdt, word je getrakteerd op een fijne, groene omgeving. Door de ruime opzet van het plan woon je zowel voor als achter lekker vrij. De gevel van de laanwoningen is uitgevoerd in traditionele rode baksteen, zoals je dit ook veel terugziet in de bestaande bebouwing in Heinenoord.
Twee hoekwoningen springen extra in het oog dankzij het verhoogde dak. Bovendien bieden de hoekwoningen meer eigen buitenruimte. De woningen hebben een royale woonkamer annex leefkeuken, 3 slaapkamers en een zolder met ruimte voor een logeerkamer of werkplek. De duurzame installaties en bouwmethoden zorgen bovendien voor een zeer aangenaam wooncomfort.

De Laanwoningen:
Aantal woningen: 8
Gebruiksoppervlakte: circa 128 m2 tot 132 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 144 m2 tot 235 m2
Tuindiepte: vanaf circa 12 tot 17 meter
Koopsommen: vanaf € 435.000 tot € 499.000 v.o.n.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 435.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.398
Aangeboden sinds
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
128 m² wonen / 144 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
466 m³
Energielabel
A++ Wat betekent dit?
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023