• Verkocht

Iepenlaan 3 6097 CR Heel Heel

Uitgelichte kenmerken

  • 117 m² wonen
  • 321 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 325.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2023
Verkoopdatum
11 april 2023
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN?
Dan is dit uw unieke kans.

Prachtig gelegen en ruim geschakelde bungalow met veel natuurlijke lichtinval, inpandige garage en achtertuin.

Deze bungalow is in 1968 gebouwd en voorzien van een ruime woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, 3 slaapkamers, toilet en een prachtige badkamer met inloopdouche en een vaste wastafel met meubel. In de loop der jaren is de bungalow gemoderniseerd.

Nagenoeg de hele woning is voorzien van elektrische rolluiken. In de woonkamer treft u een airco (ter overname) aan.
Vanuit de fraaie hal/gang met marmeren tegelvloer zijn praktisch alle ruimtes te bereiken. De onderhoudsvriendelijk achtertuin biedt veel privacy.

De bungalow ligt nabij het recreatiegebied de Boschmolenplas. De wijk heeft een bijzonder groen karakter, is ruim opgezet en biedt alle gewenste voorzieningen.
Winkels zijn op loopafstand bereikbaar alsmede diverse overige voorzieningen.

De snelweg A2 is binnen enkele minuten bereikbaar. De steden Roermond en Weert en het Belgische Maaseik liggen in directe nabijheid.

KRUIPRUIMTE:
Grotendeels aanwezig. Vloerluik bij entree woning.

BEGANE GROND:
Via de overdekte buitenentree heeft u toegang tot de ruime en vooral lichte gang.
De gang is afgewerkt met een mooie marmeren tegelvloer. Vanuit de gang bereikt u de woonkamer, keuken, slaapkamers, toilet en de badkamer.

METERKAST:
De meterkast treft u aan in de gang, welke recent is vernieuwd door een erkende installateur. Glasvezelaansluiting is eveneens aanwezig in de woning.

WOONKAMER:
De ruime en vooral lichte woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een ruime uitbouw.
Hierdoor heeft de woonkamer een riante oppervlakte van ca. 34m².
In de woonkamer treft u een volwaardige split unit airco aan.

De vloer in de woonkamer is afgewerkt met laminaat.
De wanden zijn afgewerkt met granol sierpleister en daarna geschilderd en het plafond is voorzien van schuur pleisterwerk.

KEUKEN:
De gesloten eetkeuken is vanuit de centraal gelegen gang bereikbaar. In de keuken treft u een rechte keukenopstelling aan met een kunststof aanrechtblad en een spoelunit met afdruipgedeelte.
De vloer is afgewerkt met tegels.
De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (Siemens en AEG), te weten een keramische kookplaat, een oven, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser (1 jaar oud). De gehuurde Remeha combiketel treft u eveneens netjes afgewerkt in de keuken aan.

BIJKEUKEN EN GARAGE:
Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken met een deur naar de oprit, een deur naar de inpandige garage en een schuifdeur naar het terras / de onderhoudsvriendelijke achtertuin.

BUITEN:
Bij de woning treft u een onderhoudsvriendelijke achtertuin aan.
De tuin is geheel omheind en beschikt over voldoende privacy.

SLAAPKAMERS:
De woning beschikt over drie slaapkamers.
Twee zijn gelegen aan de achterzijde van de woning . De breedte van de thans ingerichte (baby) logeerkamer is ca. 2,70 meter en de lengte is ca. 3,75 meter, grootte ca. 10m².
De breedte van de andere slaapkamer is ca. 3,75 meter en de een lengte is ca. 3,75 meter, grootte 13m².
De breedte van de derde slaapkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning is ca. 3,20 meter en de lengte is ca. 3,80 meter, grootte 12m² .

TOILET:
Het moderne, separaat geheel betegeld toilet met een zwevend closet met duo inbouwreservoir en een fonteintje is te bereiken vanuit de gang.

BADKAMER:
De prachtige geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een glazen douchedeur met glazen wand, een vaste wastafel met meubel en een design radiator.
Tevens is in deze badkamer een elektrische afzuiging aanwezig.

OBJECT GEGEVENS:
Bouwjaar: 1968
Isolatie: dak en muren
Beglazing: dubbele beglazing
Energielabel: C
Kozijnen: kunststof
Rolluiken: gehele woning en grotendeels elektrisch
Airco: LG split airco, bouwjaar juni 2022.
Cv-ketel: gehuurde Remeha combiketel
Onderhoudstoestand: uitstekend
Aanvaarding: in overleg

MATEN:
Gebruiksoppervlakte wonen: 117,70 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 17,70 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 4,20 m²
Bruto vloeroppervlak woning: 152,00 m²
Bruto inhoud woning: 488,08 m?
Perceel oppervlakte: 321,00 m²

ALGEMEEN:
De verkopers van deze woning hebben ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkopers een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkopers over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoop voorwaarden
Bieden en onderhandelen
Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de
opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen.

Het tot stand komen van een koop
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele
partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Waarborgsom/bankgarantie
Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank

Drie dagen bedenktijd
Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd.
In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing.
Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur.

Onderzoekplicht koper
Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige).

Optie
Het begrip “optie” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend.

Ouderdomsclausule
Een zgn. ouderdomsclausule m.b.t. het bouwjaar van de woning zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Maten
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wettelijk verplicht gebruik biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 wordt het gebruik van een biedlogboek ook bij ons kantoor verplicht volgens de dan geldende wetgeving. In dat logboek moet komen te staan wanneer er hoeveel is geboden op een woning, wat de eventuele voorbehouden waren, zoals een voorbehoud van financiering, en het gewenste moment van de sleuteloverdracht.

Het logboek moet het verkoopproces van huizen transparanter maken.
Kandidaat kopers kunnen het logboek wel pas achteraf inzien, na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarden van het winnende bod. Vanwege de privacy staat er niet in wie geboden heeft.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.778
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, geschakelde woning (semi-bungalow)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
117 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m²
Perceel
321 m²
Inhoud
488 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
Airconditioning, glasvezelkabel, natuurlijke ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2022, huur)

Kadastrale gegevens

HEEL EN PANHEEL C 2563
Kadastrale kaart
Oppervlakte
321 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
72 m² (8 meter diep en 9 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Kierkels & Hensen Vastgoed

Bel 0475-491915

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.