• Verkocht

Wijnboomlaan 14 b 5421 ZS Gemert Verspreide huizen Broekkant

€ 452.500 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 maart 2021
Verkoopdatum
31 mei 2021
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Kavel B, 1 van 3 riante bouwkavels voor een vrijstaande woning met bijgebouw, gelegen in het buitengebied van Gemert op een steenworp afstand van het kasteel dat in het centrum staat. Ofwel een geweldige ligging!

De kavels hebben een bebouwingsmogelijkheid van wel 1.500 m³ per woning en er mogen maximaal 150 m² aan bouwgebouwen gerealiseerd worden. Dit is nog zonder kelder.

Omdat de kavels nu nog gedeeltelijk bebouwd zijn, worden deze uiterlijk vanaf juli 2022 beschikbaar gesteld. De eigenaren hebben tot dat moment de tijd om de aanwezige gebouwen en voorzieningen te verwijderen. Ook moet het bestemmingsplan nog onherroepelijk worden. Het ligt in de lijn der verwachting dat het bestemmingsplan medio mei 2021 onherroepelijk zal worden.
Gedurende deze periode kunt u wel alvast een omgevingsvergunning indienen zodat u ten tijde van de feitelijke levering direct kan starten met de bouw van uw droomwoning.

Oppervlakte
Kadastraal bekend gemeente Gemert, sectie H, nummer 2945 (ged.), groot ca. 3.458 m².

Bebouwingsvoorschriften
Op de bouwkavel kunt u een woning realiseren die voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarbij dient u zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan. Een uittreksel van het bestemmingsplan treft u bijgesloten aan. Wij raden u aan dit geheel door te nemen en bij vragen contact op te nemen met de makelaar of u kunt zelf een adviseur inschakelen die u hierin kan begeleiden.

Bodemonderzoek
Er is een verkennend bodemonderzoek verricht naar eventuele verontreiniging van de bodem. Uit de conclusie van het onderzoek blijkt dat de bouwkavel geschikt zijn voor woningbouw. Op verzoek is inzage in dit rapport mogelijk.

Bouwtitel
De verkoper draagt zorg voor de RvR-titel die benodigd is voor de totstandkoming van het bestemmingsplan. De koper hoeft deze niet te verzorgen.

Ligging
De bouwkavels zijn gelegen in het buitengebied van Gemert en op korte afstand van het centrum en het kasteel van Gemert, ca. 1.000 meter. Daarnaast is de ontsluiting van de kavels optimaal, de West-om ligt op ca. 250 meter afstand en provinciale weg N272 op ca. 1.200 meter afstand. Het beste van twee werelden, goede ontsluiting, korte afstand tot het centrum en geheel vrij gelegen!

Bijzonderheden
- schitterende ligging aan de rand van Gemert;
- inhoud van de woning tot wel maximaal 1.500 m³;
- mogelijkheid tot aansluiting glasvezel;
- zeer goede ontsluitingsmogelijkheden;
- grote kavels met vrij uitzicht.

Kosten van overdracht
De kosten voor de overdracht en tenaamstelling van de kavel en eventueel de extra landbouwgrond zijn voor verkoper. De overige kosten, waaronder het vestigingen van een hypotheek zijn voor rekening van koper. Verkoper heeft er voor gekozen om de juridische overdracht plaats te laten vinden bij Gerrits & van Gulick notarissen te Gemert.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 452.500 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
3.458 m²

Kadastrale gegevens

GEMERT H 2945
Kadastrale kaart
Oppervlakte
3.458 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.