• Verkocht

Veembroederhof 273 1019 HD Amsterdam Oostelijk Havengebied

€ 39.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2022
Verkoopdatum
1 augustus 2022
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

*See English text below*

De parkeergarage is gelegen in de onderbouw van appartementencomplex Cacao de Loodsen aan de Veemkade/aan het IJ. De plek bevindt zich vlak naast de uitgang naar de lift en het is een beschutte plek. De afmeting van het parkeervak is circa 2,50 x 4,40meter, de maximale inrij hoogte is ca. 2 meter. De entree van de garage is beveiligd met een elektronische deuren. De toegang tot de garage word verleend door een pasje. Ook kunt u met een fysieke sleutel via het hoofdgebouw naar binnen.

Omgeving:
De Veemkade is gelegen nabij de Piet Heinkade in het Oostelijk havengebied en op loopafstand van het CS van Amsterdam. De parkeergarage is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met de auto, ongeveer 5 minuten verwijderd van de A10/afslag S114. Ook met het openbaar vervoer is de parkeergarage goed bereikbaar. Voor het gebouw stopt tram 26 die je in de drie haltes naar het CS brengt.

Erfpacht:
De parkeerplaats is uitgegeven op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht is afgekocht tot 31 januari 2053. De servicekosten bedragen €26,58 per maand. De overdracht is in overleg en kan op korte termijn plaatsvinden.

------------

The parking garage is situated in the substructure of the Cacao de loodsen apartment complex on Veemkade. The parking space measures approximately 2.50 x 4.40 meters, maximum clearance is ca. 2 meters. The garage entrance is secured by automatic doors, access is gained by keycard. You can also use a regular key to enter the garage from the main building.

Area:
Veemkade is situated nearby Piet Heinkade in Oostelijk Havengebied docklands. The location is easily accessible by car, and is approximately 5 minutes' drive from the A10 beltway. The location is also easily accessible by public transportation, tram 26 offers service to and from central station, only a few minutes' commute away.

Ground lease:
The parking space is situated on municipal ground lease land. The current lease period is until 31 january 2053. Monthly service charges of € 26,58. Delivery immediately

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 39.500 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Parkeerplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Capaciteit
1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.