• Verkocht

Spaarndammerstraat 43 III&IV 1013 ST Amsterdam Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 118 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 795.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 mei 2023
Verkoopdatum
4 juli 2023
Looptijd
6 weken

Omschrijving

*** English text below ***

HEERLIJK RUIM EN LICHT INSTAPKLAAR APPARTEMENT VAN CIRCA 118 M2, 3 SLAAPKAMERS, ENERGIELABEL A EN EEN ROYAAL TERRAS OP HET ZUIDWEST. DE WONING IS GELEGEN OP STEENWORP AFSTAND VAN WESTERPARK, JORDAAN EN HOUTHAVENS. DE WONING HEEFT TWEE WOONLAGEN, EEN IMPONERENDE KEUKEN EN DE MOGELIJKHEID OM EEN DAKTERRAS TE REALISEREN.

De woning ligt midden in de Spaarndammerbuurt en is omringd door verschillende parken. Er is hier relatief weinig gemotoriseerd verkeer vanwege de recent aangelegde Spaarndammertunnel. De geruisloze, elektrische, bussen 22 en 48 brengen je in 5-10 minuten rechtstreeks naar CS of Station Sloterdijk.

De dagelijkse boodschappen doe je met gemak in een van de talloze winkels of supermarkten in de straat. Voor een gezellig hapje en een drankje kun je terecht bij gezellige restaurants als ‘Compartir’ en ‘Morris en Bella’, en café ‘De Walvis’ en ‘Bar Moos’. De buurt staat bekend als kindvriendelijk. In de nabijheid is een ruim aanbod aan goede scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Het karakteristieke Prinseneiland is eveneens op loopafstand en met de veerpont is het NDSM-werf in Amsterdam-Noord snel te bereiken. Centraal Station, station Sloterdijk en het centrum liggen op 5 minuten fietsen. In no time rijd je met de auto op de ringweg A10.

Begane grond
Gemeenschappelijke entree (gedeeld met 1 ander appartement) met een trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping - WELKOM
De deur naar de woning bevindt zich al op de eerste verdieping. Via de trap in dit privé portaaltje kom je op een ruime overloop op de tweede etage.

2e verdieping - GARDEROBE
Op de tweede verdieping is plaats ingeruimd voor de garderobe en de meterkast.

3e verdieping - WONEN & KOKEN
Op de derde etage vind je een riante open leefruimte. Aan de voorzijde ligt het kookgedeelte. Het sublieme kookeiland is een echte eyecatcher, met een zitgedeelte, voldoende bergruimte en een groot werkblad. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Op deze verdieping is bovendien het eerste toilet te vinden en een handige inbouwkast.

De woonkamer met eethoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De glazen schuifdeur, die het kook- en woongedeelte van elkaar kan scheiden, garandeert overal licht op elk moment van de dag. De woonkamer grenst aan het zonnige balkon, gelegen op het Zuidwesten. Hier geniet je van de middagzon, met de boomkruinen van het Westerpark in zicht. Voor de warmste dagen is er een zonnescherm.

4e verdieping - SLAPEN
De open trap in de woonkamer biedt toegang tot de vierde verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, de badkamer en een praktische bergruimte te vinden. Een recent geplaatste dakkapel, voorzien van elektrische rolluiken, creëert extra ruimte voor de twee slaapkamers aan de achterzijde.

Ook op deze etage is aan daglicht geen gebrek. De lichtkoepel voorziet de centrale overloop van ruim (zon)licht. Bovendien is hier een vaste toegang naar het dak te realiseren, waarmee een heerlijk dakterras tot de mogelijkheden behoort. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en is aan beide zijden voorzien van grote kastenwanden met riante opbergmogelijkheden. Tussen de slaapvertrekken bevindt zich de moderne badkamer voorzien van een bad met douche en het tweede toilet. Op deze verdieping is ook nog een inpandige berging te vinden met ruimte voor de wasmachine, droger, de cv-ketel en het mechanische ventilatiesysteem.

OMGEVING
De geliefde Spaarndammerbuurt maakt deel uit van het voormalig stadsdeel Westerpark. De buurt grenst aan het Westerpark en de binnenstad van Amsterdam en is door haar diverse winkel- en uitgaansgelegenheden een heerlijke plek om te wonen. Aan mogelijkheden tot sportieve inspanning, (culturele) ontspanning en lekker eten en drinken is hier geen gebrek. Binnen enkele minuten sta je in de gezellige winkelstraat Haarlemmerstraat, vaar je met een bootje op de iconische grachten of rijd je op de ringweg A10. De buurt is ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

VVE
Vereniging van Eigenaren bestaat uit het pand Spaarndammerstraat 43, omvattende drie appartementsrechten. Op de begane grond is een kledingzaak gevestigd, op de twee tussenverdiepingen is nog één woning gevestigd. Bijdrage voor de bovenwoning per maand circa EUR 135,-.

GOOD TO KNOW
• Ruim en licht appartement van ca. 118 m2;
• Voorzien van energielabel A.
• Bouwjaar rond 1901, grootschalige renovatie in 2008;
• Eiken houten vloeren door de gehele woning;
• Ruim balkon op het zuidwesten;
• Mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras;
• Oplevering in overleg, mogelijk vanaf half augustus
• Afgekochte erfpacht tot 1 september 2057;
• Canon eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019.

Disclaimer: deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij de verkoper en diens makelaar van alle aansprakelijkheid.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

-----------------------------------------

LOVELY, SPACIOUS AND BRIGHT APARTMENT OF APPROXIMATELY 118 M2, 3 BEDROOMS, ENERGY LABEL A AND A SPACIOUS TERRACE FACING SOUTHWEST. THE APARTMENT IS LOCATED NEARBY WESTERPARK, JORDAAN AND HOUTHAVENS. THE APARTMENT HAS AN IMPRESSIVE KITCHEN AND THE POSSIBILITY TO REALIZE A ROOF TERRACE.

The apartment is located in the middle of the Spaarndammerbuurt and is surrounded by various parks. There is relatively little motorized traffic here, because of the recently constructed Spaarndammertunnel. The silent, electric buses 22 and 48 take you directly to CS or Sloterdijk Station in 5-10 minutes.

You can easily do your daily shopping in one of the numerous shops or supermarkets in the street. For a nice snack and a drink you can go to cozy restaurants such as 'Compartir' and 'Morris en Bella', and café 'De Walvis' and 'Bar Moos'. The neighborhood is known as child-friendly. There is a wide range of good schools, nurseries and after-school care in the vicinity.

The characteristic Prinseneiland is also within walking distance and the NDSM-werf in Amsterdam North can be reached quickly by ferry. Central Station, Sloterdijk station and the center are a 5-minute bike ride away. You can drive the car on the A10 ring road in no time.

GROUND FLOOR
Communal entrance (shared by one other apartment) with a staircase to the first floor.

FIRST FLOOR - WELCOME
The entrance of the house is already to be found on the second floor. There is a staircase that gives access to a spacious landing on the second floor.

SECOND FLOOR – WARDROBE
On the second floor there is room for the wardrobe and meter cupboard.

THIRD FLOOR - LIVING & COOKING
The third floor features a spacious open living. On the street side is the cooking area. The sublime kitchen island is a real eye-catcher, with a seating area, ample storage space and a large worktop. The modern kitchen is fully equipped. On this floor you will also find the first toilet and a convenient built-in closet.

The living room with dining area is located at the rear of the house. The glass sliding door, which can separate the cooking and living areas, guarantees light at any time of day. The living room is directly adjacent to the sunny balcony, located on the southwest. Here you can enjoy the afternoon sun from March to October, with the treetops of the Westerpark in sight. For the hottest days there is a sunscreen.

FOURTH FLOOR - SLEEPING
The open staircase in the living room provides access to the fourth floor. Here you will find 3 bedrooms, the bathroom and a practical storage space. A recently installed dormer creates additional space for the two bedrooms at the rear. The electric shutters keep out the sunlight and heat at the times when it is desired.

Also on this floor there is no lack of daylight. The skylight provides the central overflow of ample (sun) light. Additionally, there is a possibility to create a roof terrace. The master bedroom is located at the front of the house and has large closets on both sides with lots of storage space. Between the bedrooms is the modern bathroom with a bath, shower and a second toilet. On this floor there is also a storage room with space for the washing machine, dryer, central heating boiler and mechanical ventilation system.

ENVIRONMENT
The popular Spaarndammerbuurt is part of the former district Westerpark. The neighborhood is adjacent to the Westerpark and the center of Amsterdam and is, due to its various shopping and entertainment venues, a wonderful place to live. There is no lack of options for sporting activities, (cultural) relaxation, great food and drinks. Within minutes you will find the bustling shopping street Haarlemmerstraat, sail a boat on the iconic canals or drive on the A10 ring road. The neighborhood is also easily accessible by public transportation.

THE OWNER'S ASSOCIATION
The Owners Association consists of the building Spaarndammerstraat 43, containing three apartment rights. On the first floor there is a clothing store located, on the two mezzanines is one house located. Contribution for the upstairs apartment per month is approximately EUR 135.

GOOD TO KNOW:
• Spacious and bright apartment of approximately 118 m2;
• Energylabel A
• Built around 1901, large-scale renovation in 2008;
• Oak wooden floors throughout the house;
• Balcony facing southwest;
• Possibility of realizing a roof terrace;
• Delivery in consultation;
• Ground lease purchased up to September 1, 2057;
• Canon perpetual leasehold under the favorable conditions of 2019;

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.737
Servicekosten
€ 135 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
118 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Inhoud
354 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel uit 2008

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM X 2258
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 31-08-2057

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
7 m² (1,54 meter diep en 4,8 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Living Real Estate

Bel 020-5287862
Een funda gebruiker
Spaarndammerstraat 43 III&IV
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Roba heeft 100% aan onze verwachtingen voldaan. Ze kwam, zag en verkocht. Het kantoor (en Roba) zijn uitstekend bereikbaar en men reageert altijd vlot, vriendelijk en met de juiste info. Wij hebben een erg prettige en succesvolle ervaring gehad. Dankjewel!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.