Evertshoeve 5463 LP Veghel Erpseweg Zuid

Omschrijving

WONEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Te koop aan de Ham/Evertshoeve: Twee royale, aan elkaar gekoppelde bouwkavels van elk 750 m² voor de bouw van twee aan een geschakelde woningen op een unieke plek in het mooie nieuw ontwikkelde “Veghels Buiten”. De woningen worden gebouwd met behoud van een mooi landelijk karakter, doch met de looks van de huidige bouwstijlen. Te samen resulteert dit in een stijlvolle woning met een klasse uitstraling. Deze wijk typeert zich door complete nieuwbouw, aan de rand van Veghel. Het kerkdorp Erp ligt tevens ook op korte afstand. Het karakter van het leven in het buitengebied is zoveel mogelijk intact gebleven, desondanks zit men op fietsafstand van alle denkbare voorzieningen.

Bebouwingsmogelijkheden:
De kavels zijn 750m² groot. Beide woningen dienen gebouwd te worden aan de hand van bijgevoegde foto-impressies, welke reeds goed bevonden zijn door de gemeente. De woningen worden gebouwd door GE-Bouw te Venray.

Situering:
De bouwkavels zijn zo gesitueerd dat men een prachtig uitzicht heeft op de landerijen tegenover de woning. Het centrum van Veghel en Erp liggen beiden op circa 3 km fietsafstand. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct de landerijen in te wandelen.
De kavels zijn makkelijk te bereiken via de openbare verharde weg.

Algemeen:
Veghel maakt onderdeel van de gemeente Meierijstad, een gemeente met meerdere deelgemeente. Veghel heeft een ca. 30.000 inwoners en staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische bebouwingen. Vanwege goede economische ontwikkelingen is Veghel en omgeving een regio met veel werkgelegenheid. Verder heeft Veghel alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Tevens zijn er vele horecagelegenheden en een schouwburg. Veghel ligt centraal tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Uden.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 289.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort object
Bouwgrond
Perceel
750 m²
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en vrij uitzicht
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Betrokken makelaar

Landelijk-wonen.nl

Bel 0485-387300

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Evertshoeve

€ 289.500 v.o.n.