Langeraarseweg 8 a 2461 CK Ter Aar Langeraar

Omschrijving

“Daar waar ruim 200 jaar het boerenbedrijf van de familie Droogh gevestigd was, verrijst binnenkort Landgoed Langeraar. Een prachtig natuurgebied, met 12 riante kavels waar de nieuwe eigenaren straks in lijn met de natuurlijke omgeving hun droomhuis mogen verwezenlijken. Landgoed Langeraar biedt alles wat onbekommerd buiten wonen in het Groene Hart zo bijzonder maakt. Fraaie woningen midden in een omvangrijk natuurgebied.”

Actuele beschikbaarheid en prijzen vind u op de projectsite. Landgoed-Langeraar.

Langeraar ligt fraai verscholen in het Groene Hart, tegen de noordelijke dorpsrand van het dorp Langeraar in de gemeente Nieuwkoop. Hier ademt het dagelijkse leven nog die onbezorgde rust uit lang vervlogen tijden. Toch ben je zo in de stad of verder weg. Vanuit Langeraar zit je binnen 5 minuten op de A4 richting Amsterdam en Den Haag. Binnen een kwartiertje ben je op Schiphol en Leiden, Gouda, en Alphen aan den Rijn zijn vlakbij. Maar wil je graag genieten van het echte dorpse leven? Dan zijn in Langeraar alle voorzieningen aanwezig.

Indeling
Op het Landgoed is nog 1 kavel beschikbaar. Deze is gelegen aan de Rietkade 2 op het plot Leendert.

Het plot Leendert is het 2e plot vanaf de Langeraarseweg, gelegen aan de Rietkade die direct bij de boomgaard is gelegen. Dit plot is verdeeld in 3 ruime kavels. Alleen Rietkade 2 is nog beschikbaar. Deze kavel heeft een oppervlak van 1.913 m² met een bouwvlak van 1.128 m² die riante mogelijkheden geeft tot het realiseren van de door u gewenste woning in deze heerlijke woonomgeving. Vanuit uw woning heeft u prachtig wijds uitzicht over de polder. beschikbaar.

Het plot Bernardus is niet meer beschikbaar. Aan de Wilgenkade bevinden zich in plot Adriaen 4 grote kavels. De kavels aan de Wilgenkade zijn verkocht. Plot Christiaan is gelegen aan de Distelkade, verdeeld in 3 kavels van respectievelijk 2855m², 2256m² en 2060m². Het kavel biedt het mooie van 2 werelden met aan de ene zijde veel privacy en gelijkertijd prachtig uitzicht op een natuurgebied. Ook de kavels aan de Distelkade zijn verkocht.

Maak uw dromen waar en informeer naar de mogelijkheden om in de rust en ruimte van Landgoed Langeraar uw eigen exclusieve woning te ontwikkelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 765.200 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.913 m²

Kadastrale gegevens

NIEUWKOOP D 4739
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.913 m²

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom en open ligging

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Langeraarseweg 8 a

€ 765.200 v.o.n.