Arnoldus Janssenstraat 70 5935 BT Steyl Kloosterdorp

Omschrijving

Meteen aan de slag met de bouw van jouw nieuwe thuis? Grijp je kans met deze bouwkavel! Heerlijk rustig gelegen bieden wij u deze bouwkavel incl. boorpalen en vergund plan te koop aan. Er kan direct gestart worden met de bouw.
Het betreft een vrijstaande woning met garage welke is gelegen op een perceel van ca. 504 m².

De ligging:
Steyl, ook wel het Kloosterdorp genoemd, ligt aan de Maas. Het dorp kenmerkt zich door de vele kloostercomplexen, musea, tuinen en uiterwaarden langs de Maas. Het is goed bereikbaar en aangesloten op het busnetwerk. Op ca. 8 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte. Op ca. 1 km afstand is het station Tegelen bereikbaar met treinen richting Roermond en Nijmegen. De autosnelweg A73 richting Roermond en Nijmegen, met aansluiting op de A2 richting Maastricht en Eindhoven, bevindt zich op ca. 5 minuten autoafstand. Diverse dagelijkse voorzieningen zijn in het centrum te vinden. Het stadscentrum van Venlo is op ca. 15 autominuten bereikbaar.

Het goedgekeurde ontwerp in vogelvlucht:
Entree/hal met een apart toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en een multifunctionele muurkast. Ruime woonkamer met open keuken en een loopdeur naar de tuin. De woning biedt veel lichtinval door twee ruime erkers en openslaande deuren naar de tuin.
Op de eerste verdieping zijn middels een overloop 3 ruime slaapkamers en een badkamer bereikbaar.
Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar met de technische installaties, de aansluiting voor het witgoed en een dakkapel.

Splitsing perceel:
Het perceel dient nog gesplitst en ingemeten te worden. Dit houdt in dat de grootte van het perceel zoals aangegeven, ca. 504 m², onder voorbehoud is. Het aan te bieden perceel maakt onderdeel uit van het perceel kadastraal bekend gemeente Tegelen, sectie A, nummer 9373. Een kadastrale kaart met arcering is bijgevoegd. De definitieve grootte van het perceel wordt door het Kadaster bepaald. De kosten van deze inmeting zijn voor rekening van verkoper.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 180.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort object
Bouwgrond
Perceel
504 m²
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Betrokken makelaar

VeTeBe B.V.

Bel (+31)77-3262600

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Arnoldus Janssenstraat 70

€ 180.000 v.o.n.