Grotestraat 30 6067 BR Linne Linne

Omschrijving

Altijd al gedroomd om jouw droomhuis helemaal zelf te bouwen?

Grotestraat 30 was vroeger in gebruik als café met zaal. De zaal is inmiddels gesloopt en het voormalige café helemaal gestript en ontdaan van alle verhalen, herinneringen en alle inrichting en installaties. Dit geeft jou de mogelijkheid om hier jouw eigen dromen te gaan realiseren. Of om hier misschien iets heel nieuws te realiseren.

De huidige eigenaar heeft een omgevingsvergunning om in het oude café een woonhuis te realiseren van ruim 344m2 groot. Met vier grote slaapkamers op de eerste verdieping en een woonkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Alle ruimte voor grote gezinnen of voor mensen die gewoon graag veel ruimte hebben. Dit plan kun je zo realiseren.

Maar het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om hier een heel nieuw plan te realiseren. Alle benodigde onderzoeken (bodemonderzoek, sonderingsonderzoek en akoestisch onderzoek) zijn al uitgevoerd en zijn voor de koper(s) beschikbaar. Je zult dan alleen zelf of met jouw architect met de Gemeente in overleg moeten treden over de realsiatie van jouw plan.

Er is veel mogelijk met Grotestraat 30. Voor nu direct en zeker voor de toekomst. Want voor projectontwikkelaars of vastgoedbeleggers verwachten wij ook dat Grotestraat 30 zich perfect leent voor het realiseren van nieuwbouw. Je kunt de locatie dus ook kopen met een blik naar de toekomst.

_DORPS LEVEN MET DE STAD OM DE HOEK_
Je woont hier in het hart van het kerkdorp Linne. Een kleine dorpje onder de rook van Roermond en heel dicht bij de snelweg A2 (Amsterdam - Maastricht) en de Maasplassen. Dus je hebt alles wel in de buurt: een supermarkt, een basisschool en diverse medische en recreatieve voorzieningen. Dus voor de boodschappen hoef je het dorp niet uit.

Linne ligt zeer centraal in Midden-Limburg. Dit betekent dat de autosnelwegen A2 (Amsterdam - Maastricht), A73 (Nijmegen - Maastricht) en de N280 (Roermond - Weert) met een directe aansluiting op de BAB51 (Roermond - Düsseldorf) op korte afstand lliggen. Deze snelwegen bereik je allemaal in minder dan 5 autominuten. Steden zoals Sittard (circa 15 minuten), Weert (circa 15 minuten), Eindhoven (circa 45 minuten) en Düsseldorf (circa 30 minuten) zijn goed en relatief snel bereikbaar. De binnenstad van Roermond is iets langer dan een kwartier fietsen en minder dan 10 minuten rijden met de auto.

_MEER INFORMATIE EN BEZICHTIGING_
Wil jij meer informatie? Stuur dan gerust een mail, SMS of Whatsapp aan MKLRS. Je kunt 24/7 contact opnemen met ons via het mobiele telefoonnummer en het mailadres van MKLRS. dat hier op de website vermeld wordt. Binnen een paar uur zal je vraag of verzoek beantwoord worden. Uiteraard mag je ook altijd even bellen.

_DISCLAIMER_
Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Tijdsindicaties zijn circatijden die afhankelijk zijn van voorgeschreven snelheden en mede worden beïnvloedt door de verkeersdrukte. Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 300.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.913
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
103 m² wonen / 1.105 m² perceel
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Inhoud
875 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880

Betrokken makelaar

MKLRS.

Bel + 31 6 18 85 33 99

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Grotestraat 30

€ 300.000 k.k.