Kerkstraat 7 6092 NE Leveroy Leveroy

Omschrijving

BOUWKAVEL MET BOUWPLAN VOOR LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING TE KOOP!

Aan de Kerkstraat in Leveroy bieden wij een bouwkavel van circa 670 m² te koop aan. De omgevingsvergunning om op deze kavel een levensloopbestendige woning te realiseren is reeds aanwezig. U kunt dus direct aan de slag en heeft geen rompslomp met het aanvragen van de vergunning.

De te bouwen woning beschikt onder andere over een vrijstaande garage, berging en ruime overkapping. Naast een volledig woonprogramma op de begane grond zijn er op de verdieping nog 3 (slaap)kamers en een tweede badkamer ingetekend. Ook voor een gezin met kinderen is deze woning dus zeer geschikt!

De kavel is gelegen op de hoek van de Kerkstraat en de Concordiastraat, links naast de bestaande woning met adres Kerkstraat 7a. De kavel ligt verstopt achter de groene haag. Er zijn 2 poorten aan de Concordiastraat aanwezig welke momenteel toegang geven tot de kavel.

Enkele (circa)maten:
- de achtertuin is maar liefst 22 meter diep
- de lengte van de kavel is circa 48 meter aan de rechter zijde en ca 42 aan de linker zijde
- de breedte is gemiddeld circa 17 meter (variërend van ca. 15 tot circa 18,5 meter)   

De woning wordt aan de rechter zijde tegen de perceelsgrens aangebouwd. Tussen de linker (bestaande) woning en de nieuw te bouwen woning zit 1,48 meter. Dit betreft echter grond van de buren.

Foto's van het aanzicht en de bouwkavel zijn toegevoegd zodat u een eerste indruk krijgt van het geheel. Ook de plattegronden van de woning zijn bijgevoegd zodat u de indeling kunt bekijken. Uiteraard is de indeling na aankoop ook nog naar eigen wens enigszins aan te passen binnen de huidige vergunning.

De vraagprijs welke genoemd is houdt in de aankoop van de kavel plus het volledige bouwplan met omgevingsvergunning. De verkoper betreft een particulier (en uw toekomstige buurman!) dus u betaald slechts 8% overdrachtsbelasting bij aankoop in plaats van 21% BTW!

Indien u verdere interesse heeft kunt u contact opnemen met onze nieuwbouwspecialist Marja Daems. Zij kan u verdere informatie verschaffen over deze buitenkans.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 185.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
670 m²

Kadastrale gegevens

NEDERWEERT AB 1056
Kadastrale kaart
Oppervlakte
670 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Kerkstraat 7

€ 185.000 k.k.