Vriezekoop 71 A 2451 CR Leimuiden Bilderdam

Omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 725.000,-- k.k.

Uitzonderlijke kans om te bouwen op een idyllische locatie tussen vaarwater en weiland…

Deze bouwkavel met de mooie oppervlakte van 1386 m2 ligt op een plek om van te dromen.
De kavel grenst direct aan het vaarwater van rivier De Drecht.
Aan de voorzijde kijkt u over de weilanden heen richting het dorp Langeraar. Omdat Vriezekoop een dijk betreft en daarmee hoog ligt ten opzicht van deze weilanden is er een prachtig weids overzicht over het gebied.

De ruime afmeting van dit vrijwel rechthoekige perceel is al net zo aantrekkelijk en biedt daarmee veel mogelijkheden. De kavel is eenvoudig gezegd ongeveer 55 meter diep bij gemiddeld ca. 24 meter breed.
De noordzijde grenst aan het vaarwater, de zuidzijde aan de weg en het weiland. Het perceel is voor een groot deel gescheiden van het naastgelegen perceel door een sloot. Ook ligt er grotendeels een sloot tussen de weg en het perceel.
De kavel is en was onbebouwd.

Een plek met volop vrijheid en ruimte om de eigen ideale woning te bouwen, daaromheen een fraaie tuin aan te leggen en de mogelijkheid om een eigen insteekhaven/ligplaats voor de boot te realiseren!

De bestemmingsplanregels laten toe dat op dit perceel één vrijstaande woning gebouwd wordt.
Bestemmingsplankaart en voorwaarden zijn op te vragen via de makelaar, via ruimtelijkeplannen.nl of Gemeente Kaag en Braassem.
In ieder geval is er een ruim bouwblok waarbinnen een royale woning past met daarbij de eigen keuze of u meer naar het water of meer richting het weiland gaat bouwen.

In het kort geven de regels aan: Een vrijstaande woning met een maximale inhoud van 750 m3, een maximale goothoogte van 6 meter en een maximale bouwhoogte van 10 meter.
Aan- en uitbouwen, aangebouwde bijgebouwen een aangebouwde overkappingen behorende bij de woning tot maximaal 50 m2.

BIJZONDERHEDEN:
Er is al veel voorwerk gedaan waardoor u snel met deze kavel aan de slag kunt.
De kavel wordt namelijk compleet opgeleverd met o.a.;
Verkennend bodem-/grondwateronderzoek
Sonderingsrapport
Archeologisch onderzoek
Akoestisch onderzoek
Quick scan flora en fauna
Elektrakast en waterput
Glasvezel

Huisnummer 71 A wordt officieel toegekend bij de aanvraag van de omgevingsvergunning voor het bouwen van de woning.

Ter plaatse van huisnummer 73 wordt binnenkort een nieuwe vrijstaande woning gebouwd, waardoor de directe omgeving verder verfraaid wordt.

WOONOMGEVING:
De kavel ligt in Leimuiden in de landelijk gelegen gemoedelijke buurtschap Bilderdam. Het maakt onderdeel uit van de Gemeente Kaag en Braassem.
De omgeving is werkelijk prachtig; de uitgestrekte weilanden en het polderlandschap worden hier afgewisseld met landelijke kronkelweggetjes en de meanderende rivier De Drecht. De natuurrijke Geerpolderplas ligt op loopafstand en ook de Langeraarse Plassen zijn dichtbij.

De Drecht geeft een prima vaarverbinding naar grote plassen zoals de Westeinder Plassen en het Braassemermeer. Het is een veenrivier van Oude Wetering langs Leimuiden, Vriezekoop en Bilderdam naar het Aarkanaal en het Amstel-Drechtkanaal bij de Tolhuissluis.

Een omgeving om compleet tot rust te komen!

Vanaf deze centraal gelegen locatie is via de provinciale weg N207 heel gemakkelijk de N11/Alphen aan den Rijn richting Utrecht (A12) of Amsterdam/Leiden (A4) te bereiken. Schiphol ligt ook op een relatief korte reisafstand.

Voor de gewenste voorzieningen liggen Leimuiden, Kudelstaart/Aalsmeer en Langeraar/Ter Aar dichtbij. Deze dorpen beschikken over winkels voor de dagelijkse boodschappen, horeca gelegenheden, openbaar vervoer, diverse verenigingen en sportclubs.

KADASTRAAL BEKEND:
Gemeente: Leimuiden
Sectie: C
Nummer: 2276
Totaal groot: 1386 m2

Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Deze verkoopinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Er is sprake van overeenstemming op het moment dat de door de makelaar opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Er wordt gebruik gemaakt van de NVM-koopovereenkomst. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie in ieder geval 10% van de koopsom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 725.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.386 m²

Kadastrale gegevens

LEIMUIDEN C 2276
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.386 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Vriezekoop 71 A

€ 725.000 k.k.