Nicolaas Beetsplein 101 7901 KK Hoogeveen Centrum

Omschrijving

BOUWLOCATIE MET ONHERROEPELIJKE BOUWVERGUNNING VOOR 5 APPARTEMENTEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN HOOGEVEEN.

Openbare vrijwillige veiling

Zaalveiling donderdag 9 Maart 2022 vanaf 13:30 uur Lavendelheide 4 in Drachten (Van der Valk Hotel Drachten), gelijktijdig online veiling via , ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Gerrits & van Gulick Notarissen.

Bezichtiging
28 Februari 2023 van 13.00 tot 15.00 uur

Onderhands bod

Tot uiterlijk 1 Maart 2022 23.59 uur kunnen door potentiële gegadigden onderhandse biedingen worden uitgebracht ten kantore van Notaris Gerrits & Van Gulick te Gemert.
Biedingen kunt u richten aan Dhr. M. Nanninga

Ligging en bereikbaarheid

Midden in het centrum aan het Nicolaas Beetsplein. Op steenworp afstand van alle denkbare winkels aan de Hoofdstraat met o.a. Douglas, Scapino, Hema, Intertoys, The Sting gelegen. Voldoende openbare parkeerruimte rondom. Parkeren kan recht voor het te realiseren nieuwbouwcomplex.

Gebruik

De huidige bestaande opstal (voormalige winkelruimte) verkeerd in casco staat, leeg en ontruimd. Recent is door Gemeente Hoogeveen een vergunning afgegeven om ter plaatse een nieuwbouw appartementencomplex realiseren met totaal 5 appartementen. Op de begane grond één appartement van ca. 139M2 BVO op de twee bovengelegen bouwlagen vier appartementen van ieder 96M2 BVO.

Indeling

De indeling dient te worden gerealiseerd volgens vergunning welke door Gemeente Hoogeveen is verstrekt (omgevingsvergunning Z.270990).
Deze vergunning is onherroepelijk.

Voorzieningen

Geen

Bouwjaar te slopen opstal

Circa 1930 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard

Nieuwbouw volgens bouwbesluit.

Milieu

Verkoper heeft een asbestinventarisatie uit laten voeren. Er is geen asbest meer aanwezig in het aangebodene.

Bestemming

Het object heeft de bestemming wonen.

Onderhandse bod

Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 7 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 1 Maart 2023 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris (Gerrits & van Gulick Notarissen) te worden gericht t.a.v. de heer M. Nanninga. Adres: Komweg 150, 5421LH, Gemert, of per email:
Gebruik hiervoor eventueel het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingbljet.nl.
Biedingen zullen worden behandeld zonder dat de opdrachtgever gehouden is op een bieding in te gaan.
Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het registergoed bedraagt 1 procent van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning

De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken. Inzetpremie wordt enkel uitgekeerd bij gunning.

Veilingkosten

De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op veilingbiljet.nl

Overdrachtsbelasting

Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties

Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt, met daarnaast de onherroepelijke bouwvergunning tot het realiseren van 5 nieuwbouw appartementen.

Bijzonderheden

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk maakt, of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend te zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak dan ook ontstaan. In het object zijn geen wel voorzieningen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
302 m²

Buitenruimte

Ligging
In centrum

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Nicolaas Beetsplein 101

€ 100.000 k.k.