Dr. Dreeslaan 220 5707 KE Helmond

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

Unieke bouwkavel te koop aan de Dr. Dreeslaan in Mierlo-Hout te Helmond.
Bouwkavel voor de realisatie van een vrijstaande woning met een bedrijfshal op een riant perceel van 1.034 m2.
Tevens wordt bijgeleverd een compleet bouwplan met bouwtekeningen voor woonhuis en bedrijfshal, inclusief bestek. Het plan is reeds door de welstand in Helmond getoetst en akkoord bevonden.
De kavel is bouwrijp en er is reeds een elektra aansluiting op het perceel.

Ontwerp uw eigen ‘werken in huis / werken aan huis / werken bij huis’
De herontwikkeling van de voormalige Texdeco locatie in Helmond biedt een unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren.

Om te werken BIJ huis realiseert u een vrijstaande woning aan de Dreeslaan met daarachter een separaat ontsloten bedrijfshal. Hierdoor heeft u langs de woning geen verkeer voor uw bedrijf. Aan de Dreeslaan heeft u een prettig woonmilieu op het ruime woongedeelte van uw perceel. Achter uw achtertuin realiseert u de bedrijfsruimte precies naar de wensen voor uw bedrijf .

Ligging
Plan de Hoefkens is gelegen aan de Dr. Dreeslaan in Helmond ‘t Hout. Aan de noordzijde grenst het plan aan de Burgemeester Krollaan en aan de zuidzijde aan De Hoefkens. Station Helmond ‘t Hout bevindt zich op loopafstand. En op steenworp afstand ligt de Europaweg / N270. Aan de overzijde van het spoor aan de Hoofdstraat in Mierlo Hout ligt een wijkwinkelcentrum en een basisschool. De aanliggende woonwijk is te kwalificeren als uitstekend. Het wordt gekenmerkt door vrijstaande woningen, brede straten en veel ruimte voor groen en spelen. Dit maakt het tot een uiterst aangenaam woonklimaat. Aan de oostzijde van het plan ligt het terrein van Groep Jumbo Groenewegen die vrachtwagentrailers produceert. De ligging van het plangebied maakt het bij uitstek geschikt voor de combinatie van wonen en werken op dezelfde (ruime) kavel.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.034 m²

Kadastrale gegevens

HELMOND T 7991
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.034 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk