Hoogstraat 22 5384 BK Heesch 't Dorp

Omschrijving

Bouwkavel met bouwplan!

Op een unieke locatie in Heesch is dit bouwperceel beschikbaar, inclusief bouwplan en bijbehorende vergunningen. Het perceel maakte onderdeel uit van een kleinschalig project van een vijftal vrijstaande woningen. Dit perceel is op de hoek gelegen van de Hoogstraat en de Grenadiersstraat en betreft de laatste, nog te bouwen, vrijstaande woning met garage. Met name de hoekligging is uiterst fraai. Het perceel is direct achter 't Dorp gelegen, waarnaast uitvalswegen ook erg goed bereikbaar zijn. Vanaf het perceel bevindt zich het gehele centrum van Heesch op directe loopafstand. De huidige eigenaar is reeds gestart met de bouw, maar door een wijziging van plannen, wordt het perceel nu te koop aangeboden.

Heesch is het grootste dorp in de gemeente Bernheze en telt circa 14.000 inwoners. Heesch heeft een erg hoog voorzieningenniveau; er zijn diverse supermarkten, een Hema, Blokker en Kruidvat. Daarnaast zijn er nog diverse speciaalzaken en horecagelegenheden.

De huidige bouwplannen op dit perceel bevatten de bouw van een vrijstaande woning (een semi-bungalow) met aangebouwde slaapvleugel. Op de begane grond een entree, hal met meterkast en toiletruimte, alsmede trapopgang. Verder een woonkamer, grote leefkeuken en aansluitend toegang naar bijkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is een overloop, drie slaapkamers en een badkamer. Tevens nog een bergzolder.
De bestektekening is bij ons kantoor op te vragen.

KENMERKEN
- Kadastraal gemeente Heesch, sectie B, perceel 7393 (groot 362m2), alsmede
- Kadastraal gemeente Heesch, sectie B, perceel 7395 (groot 11m2)
- Er zal ca. 13m2 van het perceel toebedeeld worden aan het naastgelegen buurperceel, waardoor het verkoopbaar perceel een totaal oppervlak heeft van 360m2
- Huidige woning thans in aanbouw (fundering reeds in uitvoering)
- Te bouwen garage is reeds gerealiseerd (ruwbouw)
- Alle bouwtekeningen, vergunning, berekeningen, onderzoeken en rapporten zijn in de koop begrepen
- Alle reeds aanwezige bouwmaterialen, alsmede de bouwhekken, bouwlift en schaftwagen zijn eveneens in de koop begrepen
- Door het hoekperceel is er aan twee straten een ontsluiting mogelijk.

De koper van dit perceel kan direct verder met de bouw van de reeds vergunde woning. Indien de koper de bouwtekening wenst aan te passen kan dat in beperkte mate op de aanwezige vergunning.

BIJZONDERHEDEN
Het betreft hier een woning in aanbouw, waardoor het lage tarief van overdrachtsbelasting van toepassing kan zijn. Informeer naar de voorwaarden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken! De huidige eigenaar, tevens initiatiefnemer van de ontwikkeling destijds, ontvangt u graag op locatie om u een betere indruk te geven.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 240.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
360 m²

Kadastrale gegevens

HEESCH B 7393
Kadastrale kaart
Oppervlakte
362 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom
HEESCH B 7395
Oppervlakte
11 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Hoogstraat 22

€ 240.000 k.k.