De Wijer 5527 EA Hapert Hapert Noord

Omschrijving

Altijd al je eigen vrijstaande droomhuis willen bouwen? Pak dan nu je kans!

Een schitterende kavel aan de mooie entree van Hapert welke is omgeven door het groen! Dit kavel van maar liefst +/- 636 m2 geeft je alle mogelijkheden om hier je eigen droomhuis te realiseren.

Om een goed beeld te geven wat de mogelijkheden voor dit kavel zijn hebben wij twee impressies toegevoegd die passen binnen de eisen van het bestemmingsplan. Wel zal een ontwerp nog altijd voorgelegd moeten worden aan welstand.

De kavel ligt aan de straat 'De Wijer' en is gelegen aan de rechterzijde naast huisnummer 23. Bij het aanvragen van je bouwvergunning zal je hiermee het adres De Wijer 25 toegekend krijgen. Het perceel is gelegen op korte afstand van het dorpscentrum welke voorziet in diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Maar je bent vanaf deze locatie ook binnen enkele minuten in het centrum van Eersel en Bladel.

Het kavel is gelegen op slechts 2 autominuten van de op- en afrit van autosnelweg A67 en heeft daardoor een uitstekende verbinding met onder andere ASML, Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus.

De frontbreedte van de kavel is ruim 15 meter breed. Je mag binnen het aangegeven bouwblok de hoofdwoning bouwen met een goothoogte van 3,5 meter en een nokhoogte van 8,5 meter. Buiten het bouwblok is het toegestaan om een of meerdere bijgebouwen te plaatsen. Totaal mogen de bijgebouwen een oppervlak hebben van max. 93 m2. Op verzoek kunnen wij je alle bestemmingsplaninformatie en regels toesturen.

Het kavel wordt toegankelijk, vlak en vrij van begroeiingen, hekwerk etc. geleverd. Enkele prachtige bomen aan de rand van het perceel blijven in basis staan tenzij hier andere afspraken over worden gemaakt.

Verkoper zorgt ervoor dat bij overdracht een basis erfafscheiding tussen het perceel en de naastgelegen woning De Wijer 23 aanwezig is. In overleg kunnen hier andere afspraken over gemaakt worden.

Bijzonderheden
• Een van de laatste kavels aan de rand van nieuwbouwplan De Weyerei!
• Oppervlakte circa 636 m², het perceel wordt kadastraal ingemeten en gesplitst opgeleverd. Het oppervlakte kan hierdoor ligt wijzigen.
• Aan de achterzijde middels voetpad ontsloten op de Roodbont
• Maximale bouwhoogte 8,5 meter
• Maximale goothoogte 3,5 meter
• Rioolaansluiting door de koper aan te vragen
• Vergunning voor een inrit door de koper aan te vragen
• Bouwstroom en -water dienen door koper te worden aangevraagd evenals het plaatsen van een tijdelijke woonunit als dit wenselijk is.
• KW-certificaat (Woonkeur) dient na de bouw aangevraagd te worden door koper
• Energieneutraal zal moeten worden aangetoond middels een BENG berekening. Dit kan pas bij de aanvraag omgevingsvergunning door koper
• Notaris wordt door de verkoper gekozen
• Overdracht in overleg te bepalen

Wil je vrijblijvend meer weten over de ontwerpmogelijkheden en de bouwkosten? GeWoon architecten is de partij welke graag met je aan tafel gaat om te bouwplannen nader vorm te geven, de vergunning aan te vragen en een aannemer te selecteren.

Zie jij jezelf hier al wonen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Revast Makelaardij. of Gewoon Architecten!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
636 m²

Kadastrale gegevens

BLADEL C 6008
Kadastrale kaart
Oppervlakte
636 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

De Wijer

€ 295.000 v.o.n.