• Onder optie

Tagwest - Kavel 150 8281 Genemuiden Binnenlanden-West

Omschrijving

VERKOOP VAN EEN KAVEL VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING

De kavel ligt aan de noordoostelijke kant van de nieuwe woonwijk Tag West, welke prachtig is gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur.

Natuur, groen en water
Naast de mooie ligging dichtbij de landelijke natuur wordt er ook veel groen in de nieuwe wijk aangebracht, zoals terpen met een groene omranding, groene scheggen en langs de dorpsweg informeel verspreid grote markante bomen. Daarnaast zal ieder woongebied een onderscheidende haagsoort krijgen in de voortuin. Natuur, groen en water: Tag West, een ideale omgeving voor uw woonwensen.

Landelijk en dorps
Tag West wordt een aantrekkelijke ruim opgezette woonwijk met veel water en groen. Hierbij past een informele dorpse sfeer. Een dorps beeld ontstaat door afwisseling en variatie. De nieuwe wijk bestaat uit een gevarieerde mix van vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette wijk.
Tag West: Een mooie en gevarieerde wijk om te wonen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de uitgebreide brochure. Deze kunt u opvragen via ons kantoor. Hier treft u ook het Kavelpaspoort van de betreffende kavel. Dit paspoort toont het bouwvlak (per kavel), waarbinnen de woning (het hoofdgebouw) gebouwd dient te worden. Tevens vindt u de regels voor het bouwen van een bijgebouw, zoals opgenomen in het bestemmingsplan, hierin terug.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.670 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
557 m²

Kadastrale gegevens

GENEMUIDEN L 2005
Kadastrale kaart
Oppervlakte
557 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Tagwest - Kavel 150

€ 215.670 k.k.