Residentie Rutger van Ghemert (Bouwnr. 5) 5421 CW Gemert Gemert-Centrum

Uitgelichte kenmerken

  • 250 m² wonen
€ 1.750.000 v.o.n.
Wat worden mijn maandlasten?

Omschrijving

KASTEEL GEMERT, DOMAIN OF FASCINATION

Wonen in uw eigen 5*-sterrenhotel, wij noemen het ‘residential living’. Kasteel Gemert, de historische buitenplaats van Brainport Eindhoven, biedt u als eigenaar van een ruime residentie met riante buitenruimte omringd door ultieme luxe zoals een wellness, spa en gym, een diner- en wijnkelder onder de gewelven, alle mogelijke hotel services waaronder roomservice, housekeeping, een personal assistent en valet parking.
Binnen Kasteel Gemert worden negen top-residenties gerealiseerd: Historische appartementen en penthouses variërend in grootte van ca. 137 tot bijna 420 m². De restauratie en verbouwing is reeds aangevangen maar uw persoonlijke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

HIGH-END SERVICES
De luxe hotelfaciliteiten binnen Kasteel Gemert gecombineerd met high-end services vormen de perfecte entourage voor ‘residential living’.
+ 2 private parking spots
+ storage room
+ wellness, spa & gym
+ roomservice
+ housekeeping
+ private dining
+ guest house
+ butler service
+ personal assistant
+ wine experience cellar
+ private theatre
+ atelier arbour
+ private garden
+ 24/7 castle parc admittance
+ boathouse anchorage

** VIP tour **
Enthousiast geworden? Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding door Kasteel Gemert. Deze kunt u inplannen via ons kantoor. Uiteraard vindt dit plaats conform de richtlijnen van het RIVM, met de nodige voorzorgsmaatregelen en met vaste tijdslots.
Let op: om teleurstellingen te voorkomen maken wij u erop attent dat het géén 'open huis' of 'vrije inloop' betreft, vooraf aanmelden is noodzakelijk; in overleg plannen we een afspraak met u in.
Heeft u interesse in de aankoop van één van de residenties op Kasteel Gemert? U kunt zich aanmelden middels het inschrijfformulier hieronder of bel met een van de makelaars.

WHERE OTHERS SEE A HOUSE, WE SEE A WORK OF ART
De makelaars zijn trots om de verkoop van de prachtige Residenties, zoals we de penthouses en appartementen op Kasteel Gemert hebben genoemd te verzorgen.
Dit is niet zomaar een project, maar een met heel veel liefde en zorg ontwikkelde totaalbeleving van internationale allure. Naast de prachtige film en de artist-impressions hebben wij voor serieuze gegadigden ook een exclusieve boek beschikbaar.
Op afspraak is tevens een bezoek aan het kasteel zelf mogelijk, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.
DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions, film, voorschotbijdrage vereniging van eigenaars en alle genoemde maten hebben een nadrukkelijk een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen. Prijswijzigingen voorbehouden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.750.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 7.000
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Penthouse
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
250 m²
Inhoud
1.500 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.