Meester van Roosmalenhof 1 5056 KL Berkel-Enschot Enschot Midden

Omschrijving

Wil jij je eigen woning bouwen? Dan is dit is je kans! Wij bieden nu een prachtig kavel, gelegen aan de rand van het dorp met compleet uitgewerkt plan aan. Het kavel grenst aan de achterzijde aan enkel groen wat een heerlijk bosrijk gevoel geeft. In het ontwerp is goed gekeken hoe binnen en buiten tot een geheel samen kunnen komen. Zo is er gekozen voor grote raampartijen en goede zichtlijnen door het huis tot aan de erfgrens in de achtertuin aan toe. Door de fijne ligging is er aan twee zijde optimale privacy en is ook daarom bewust het bijgebouw aan de rechterzijde van het perceel geplaatst, zo geniet je hier optimaal van het groene uitzicht, jouw privacy en avondzon.

Het ontwerp dat is uitgewerkt door de eigenaren is gebaseerd op bestaande woningen gelegen in Canada, de zogenaamde ‘Lodge style’ welke uit eindelijk is door ontwikkelt in een Nederlandse maatstaaf woning volgens plan bepaling van de Gemeente Tilburg. De woning bevat veel natuurlijke elementen, welke een goede sfeer en gevoel van luxe aan de woning meegeven.

In het ontwerp zelf is nog het een en ander aan te passen, maar op dit moment ligt er een plan voor 3 royale slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zo is er een master bedroom aanwezig op de 1ste verdieping met een inloopkast, badkamer ensuite en is de volledige hoogte tot aan de nok van de woning opengelaten voor een ruimtelijk effect en extra verbinding met buiten.

Als extraatje is er in het ontwerp een volledige kelder toegepast welke als hoofdfunctie een entertainment ruimte zou hebben gekregen, ideaal voor de kids of als thuisbioscoop of fitnessruimte.

Op dit moment is het volledig plan al ter goedkeuring naar de gemeente verstuurd voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning. Voor alle beschikbare informatie en de verkoopprocedure, graag contact opnemen met ons kantoor.

Algemeen

Perceeloppervlakte
ca. 769 m².

Aanvaarding
in overleg.

Vraagprijs
€ 395.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 415.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
769 m²

Kadastrale gegevens

BERKEL A 6088
Kadastrale kaart
Oppervlakte
769 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Meester van Roosmalenhof 1

€ 395.000 k.k.