Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk map
Bergeijk

Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat

Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat is een buurt in de plaats Bergeijk, Noord-Brabant. Op deze pagina vind je alle informatie over de woningmarkt, inwoners, makelaars en het aanbod van koopwoningen in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat.

5 woningen te koop
0 woningen te huur

Woningmarkt Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk

Gemiddelde vraagprijs
€ 334.524

Deze cijfers zijn gebaseerd op 8 verkochte woningen in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk in de afgelopen 12 maanden.

Gemiddelde vraagprijs per m²
€ 3.245

Deze cijfers zijn gebaseerd op 8 verkochte woningen in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk in de afgelopen 12 maanden.

Gemiddelde verkooptijd
17 dagen

Deze cijfers zijn gebaseerd op 7 verkochte woningen in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk in de afgelopen 12 maanden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel huizen staan er te koop in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk?

In Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk staan momenteel 5 woningen te koop. Dat zijn zowel appartementen als woonhuizen.

Hoeveel woningen staan er in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk te koop onder de € 325.000?

Op het moment staan er in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk 1 woning te koop onder € 325.000.

Wat is de gemiddelde huizenprijs in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk?

Een koopwoning in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk kost gemiddeld € 334.524.

Wat is de gemiddelde prijs per m² in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk?

De gemiddelde prijs per m² in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk is € 3.245.

Staan er ook nieuwbouwwoningen te koop in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk?

Nee, in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk staan geen nieuwbouwwoningen te koop.

Toon alle vragen (4) Toon minder vragen
Zijn er de afgelopen tien dagen in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk nieuwe koopwoningen en huurwoningen aangeboden?

De afgelopen 10 dagen zijn er 5 nieuwe koopwoningen en huurwoningen aangeboden in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk.

Wat moet ik weten over het kopen van mijn eerste woning?

Er komt heel wat kijken bij het kopen van je eerste woning. Van zoeken en oriënteren tot aan de sleuteloverdracht. We helpen jou als starter met artikelen en video's zodat je straks goed voorbereid de woningmarkt op gaat en je goede keuzes kunt maken bij de koop van je eerste woning.

Wat moet ik weten over het kopen en verkopen van een woning?

Er komt heel wat kijken bij het kopen en verkopen van je woning, waarbij je ook vast vragen hebt. We helpen je met artikelen en video's zodat je goede keuzes kunt maken in je koop- en verkoopproces.

Wat is de gemiddelde verkooptijd van een woning in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk?

Het duurt gemiddeld 17 dagen voordat een huis in Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat, Bergeijk is verkocht.