Reeenspoor en Konijnenberg

Zeewolde
Van € 840 tot 915 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 54 (geen beschikbaar)
 • Wonen 100 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 100 tot 120 m²

Omschrijving

Met regelmaat te huur: praktische eengezinswoningen met luxe keuken.

Van der Linden heeft 54 luxe woningen te huur in de groene gemeente Zeewolde, gelegen in de provincie Flevoland. De woningen liggen aan de Reeënspoor en de Konijnenberg en biedt uitzicht op groenaanleg. De wijk is goed bereikbaar met de auto en er zijn parkeerplaatsen aanwezig voor de deur. Alle woningen beschikken over een vrijstaande berging achterin de tuin. De tuinen zijn gelegen op het zonnige zuiden!

Indeling:
De begane grond bestaat uit een tuingerichte ruime woonkamer (40.25m²) en een half-open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals koel/vriescombinatie, combi- magnetron, kookplaat. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, respectievelijk (10,60)m², (9,92)m² en (16,74)m² groot. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad en 2e toilet. De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en geheel naar eigen inzicht te benutten. Mede dankzij dubbele beglazing is de woning goed geïsoleerd. In de keuken, badkamer en toilet is een mechanische afzuigsysteem aanwezig.

De omgeving:

Zeewolde is een rustige en groene gemeente, gelegen in de provincie Flevoland. Het is het middelpunt van een uitgestrekt recreatiegebied en daardoor ideaal voor rustzoekers en sportliefhebbers.
Naast uitstekende faciliteiten voor uw vrije tijdsbesteding, beschikt het hart van Zeewolde over een gezellig winkelcentrum met een breed aanbod van winkels. De wijken rond het centrum spelen in op de unieke ligging bij haven, dijk, strand en bos.
Zeewolde beschikt over diverse basisscholen met diverse onderwijsvormen en geloofsovertuigingen en een middelbare school met VMBO, HAVO- en VWO-faciliteiten.

Recreatieve functie van Zeewolde
Een impuls voor de stad Zeewolde moest van de recreatieve sector komen. Daarom is Zeewolde ook niet midden in het agrarisch gebied bedacht, maar op het mooiste punt van de polder. Op de grens van land en water, tussen bossen en akkers.
De Aanloophaven is aangelegd om waterrecreanten direct toegang tot het centrum van Zeewolde te bieden. Onder meer voor de waterrecreatie is de dijk bij Zeewolde verder de polder ingelegd. Het zo ontstane Wolderwijd is samen met het Nuldernauw aantrekkelijk voor windsurfers en zeilers.
De recreatieve functie van Zeewolde is eind jaren '70 verder ingevuld met ruimte voor enkele grote vakantieparken en kampeer- en caravanterreinen. Verder zijn er in Zeewolde onder andere een 18-holes golfbaan, een ijsbaan, tennisvelden en een sporthal met binnenbad.

Zeewolde ligt tegenover Harderwijk en is met de auto uitstekend bereikbaar vanuit Harderwijk, Amersfoort, Het Gooi, Almere en Lelystad. Ook zijn er met de meeste plaatsen goede busverbindingen.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder: Van der Linden Vastgoed, 036-5330077 of stuur uw vraag naar

Kijk op voor de benodigde woningaanvraagformulier en de actuele beschikbaarheid!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Reeenspoor/Konijnenberg eengezinswoning (hoekwoning)

  Tussenwoning Van € 840 tot 915 /mnd
  • wonen 100 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Reeenspoor/Konijnenberg eengezinswoning (tussenwoning)

  Hoekwoning Van € 840 tot 915 /mnd
  • wonen 100 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reeenspoor en Konijnenberg

Van € 840 tot 915 /mnd