Limaweg 37 53 2743 CB Waddinxveen

Uitgelichte kenmerken

  • 62 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 990 /mnd

Omschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTENCOMPLEX LIMAWONEN TE WADDINXVEEN - LET OP - DIT BETREFT EEN DOORLOPENDE ADVERTENTIE

Het project Limawonen biedt in een voormalig kantoorpand in Waddinxveen, dat in 2020 volledig gerenoveerd is opgeleverd, 52 appartementen en 8 penthouses te huur aan. Tijdens de renovatie is het gehele pand naar de huidige kwaliteitseisen op de woningmarkt getransformeerd waardoor voor alle appartementen geldt dat er een energielabel A is toegekend.

Indien u interesse heeft in een woning in dit complex, is het mogelijk om u op de wachtlijst te laten plaatsen door Rotsvast. Bij beschikbaarheid van een woning biedt Rotsvast kandidaten de mogelijkheid om met voorrang te komen kijken in het complex. Om op de wachtlijst geplaatst te worden kunt u een mail sturen naar U kunt hierin een kleine profielschets plaatsen, en tevens een inschatting van uw inkomen. Voor een algemene indruk van het pand, verwijzen wij u naar of naar onderstaande algemene omschrijving:

De diverse appartementen in dit complex verschillen niet veel van elkaar als het gaat om afmeting en inrichting. Goed om te benoemen is dat sommige appartement gestoffeerd worden aangeboden, waar andere appartementen gemeubileerd worden aangeboden. Tevens zit er verschil in de indeling van de appartementen waarbij sommige appartementen worden opgeleverd met één slaapkamer, waar andere appartementen twee slaapkamers hebben.

Qua afwerkingsniveau zijn alle appartementen op de eerste drie verdiepingen gelijk aan elkaar. De appartementen zijn geheel gerenoveerd in 2020 opgeleverd, wat betekent dat alle voorzieningen nieuw zijn. Denk hierbij aan een moderne badkamer, keuken alsmede aan nieuwe vloeren en stoffering en/of meubilering.

Goed om te benoemen is dat alle bewoners gebruik kunnen maken van een beveiligde fietsenstalling. Parkeren geschiedt op het eigen terrein. Het pand bevindt zich op kleine afstand van openbare voorzieningen zoals winkelcentrum Gouweplein en daarmee in de buurt van horeca, winkels en supermarkten.

Door de centrale ligging van Limawonen zijn de omliggende steden Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn en Gouda goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

BIJZONDERHEDEN:

- Deze huurovereenkomst wordt u aangeboden voor een bepaalde tijd van maximaal 24 maanden
- U betaalt servicekosten ter hoogte van €10,- per maand t.b.v. schoonmaak gemeenschappelijke ruimte
- U betaalt servicekosten ter hoogte van €5,- per maand t.b.v. energie gemeenschappelijke ruimte
- U betaalt servicekosten ter hoogte van €8,- per maand t.b.v. aanwezigheid huismeester
- U betaalt servicekosten ter hoogte van €170,- per maand t.b.v. basisleveringen en diensten. Welke services hiervoor geleverd worden staat uitgeschreven in uw huurovereenkomst. Het gaat hierbij om gemeubileerde woningen. Indien u een gestoffeerde woning huurt bedragen de servicekosten €37,- per maand voor basisleveringen en diensten.
- Inkomenseis van 3,5x de all-in huur, wat neerkomt op €4.140,50 bruto per maand. Indien sprake is van bewoning door twee personen nemen wij het inkomen van beide partners volledig mee.
- U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van uw contracten voor nutsvoorzieningen

Interesse in een appartement in dit complex? Neem dan contact op met Rotsvast Gouda via eerder genoemde mailadres. Houd u daarbij alstublieft rekening met de inkomenseis zoals gesteld door deze verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 990 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 1.500 eenmalig
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
62 m²
Inhoud
155 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?

Buitenruimte

Tuin
Voortuin
Voortuin
0,02 meter diep en 0,04 meter breed

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Limaweg 37 53

€ 990 /mnd