Rembrandtpark

Waalwijk
Van € 927 tot 963 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 31 (1 beschikbaar)
 • Wonen 104 tot 108 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 220 tot 380 m²

Omschrijving

Wonen in een gezellige kindvriendelijke buurt in een ruime woning. U woont in het gezellige Waalwijk en wanneer dit niet genoeg is bent u maar een kleine autoritje of fietstochtje verwijderd van o.a. Waalwijk en Tilburg. 

Mooi gelegen aan het Rembrandtpark in een kindvriendelijke wijk met veel groen. In buurt zijn zeer veel voorzieningen te vinden. Ook woont u o.a vlakbij de Efteling, voor uitstapjes met de kinderen.

Entree aan voorzijde van de woning. In de hal/entree bevinden zich een toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. Afhankelijk van het type woning bevindt de keuken zich aan de voor- of achterzijde van de woning. Beide type woningen beschikken over een kast onder de trap en aan de achterzijde van de woning over een deur met toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. De slaapkamers aan de achterzijde van de type B woningen hebben een dakkapel. Op de zolder, die middels een vaste trap is te bereiken, bevindt zich een ruime kamer die geschikt als extra slaapkamer of hobbyruimte.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Rembrandtpark Type A2

  Geschakelde woning Van € 927 tot 963 /mnd
  • wonen 104 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Rembrandtpark Type V2

  Hoekwoning en tussenwoning Van € 927 tot 952 /mnd
  • wonen 108 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Rembrandtpark 106 Verhuurd 108 m² wonen 5 kamers € 927 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing