Koetshuislaan 1 t/m 129

Waalwijk
Van € 785 tot 940 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 67 (geen beschikbaar)
  • Wonen 75 tot 85 m²

Omschrijving

Complex Kadanz aan de Koetshuislaan te Waalwijk heeft verdiepingshoge ramen, waardoor je vanuit je appartement of vanaf het balkon mooi, vrij uitkijkt. Ook is het in huis altijd prettig licht. Iedereen heeft een ruim balkon op het oosten, zuiden of westen. In de kelder zijn de extra bergingen en op de begane grond tref je de besloten parkeerplaats met ieder zijn eigen plek. Het parkeergedeelte is met hekwerk afgesloten en wordt voorzien van groene hagen, hierdoor zijn de geparkeerde auto’s subtiel uit het zicht weggewerkt.
Uit deze appartementen kunt u kiezen
Kadanz bestaat uit twee modern vormgegeven gebouwen. Binnen is het leven goed. Via de verdiepingshoge ramen heb je mooi zicht op de omgeving en op het grote balkon geniet je van de zon. Het complex bestaat uit 67 compleet afgewerkte 3-kamerappartementen met privé parkeerplaats.
Je hebt de keuze uit vijf basis type appartementen. Ze verschillen in grootte van 75 tot 85 m². Je hebt altijd twee slaapkamers, een ruim balkon, keuken met inbouwapparatuur en badkamer met of zonder tweede toilet.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 67 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Koetshuislaan 1 t/m 129 - Appartementen

    Tussenverdieping en portiekflat Van € 785 tot 940 /mnd
    • wonen 75 tot 85 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koetshuislaan 1 t/m 129

Van € 785 tot 940 /mnd