Moerasvaren 2 t/m 99 eo

Vleuten
Van € 910 tot 1.124 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 41 (geen beschikbaar)
 • Wonen 100 tot 130 m²
 • Aantal kamers 5

Omschrijving

Wilt u wonen in het bijzondere project De Compagnie? Binnen dit project is gedacht aan alle doelgroepen. Of u nu als starter op zoek bent naar een knusse eengezinswoning of als jong gezin. Binnen de verschillende woningtype is voor ieder wat wils beschikbaar. Het project is gelegen in Vleuterweide aan de westzijde van Utrecht met uitstekende voorzieningen, op loopafstand van het nieuwe centrum van Vleuterweide. Ook scholen, zorgcentra, de bibliotheek en natuurlijk de diverse uitvalswegen bevinden zich binnen korte afstand.

De opzet van het project is ruim en groen met veel aantrekkelijke waterpartijen die het aanzien van een eiland geven met bijhorende bruggetjes en vlonders aan het water.

Om in aanmerking te komen voor ons aanbod dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Als vuistregel kunt u hanteren: kale huurprijs x 4 = bruto inkomen per maand ( een 2e inkomen kan voor 50% worden meegenomen in de berekening) Tevens kunt u uw vakantiegeld in de berekening meenemen, eventuele financiële verplichtingen worden van uw inkomen afgetrokken. Bij zelfstandig ondernemerschap dient u o.a. minimaal 2 jaar aan bedrijfsgegevens te kunnen overleggen, toewijzing geschiedt in dit geval ten alle tijden in combinatie met een bankgarantie.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Moerasvaren 2 t/m 99: eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 910 tot 1.124 /mnd
  • wonen 100 tot 130 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing