Herfsttuinlaan 18 t/m 38 eo; project Het Loofrijk

Vleuten
Van € 1.140 tot 1.265 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (geen beschikbaar)
 • Wonen 127 tot 140 m²
 • Aantal kamers 5

Omschrijving

LoofRijk biedt u een ruime en comfortabele woning met veel leefruimte in een kindvriendelijke woonomgeving.Traditioneel gebouwd maar voorzien van alle moderne gemakken. LoofRijk is een kleinschalig project met 32 comfortabele eengezinswoningen in De Tuinlanden in Vleuterweide. Een project voor wie van rust en ruimte houdt. De woningen staan in groepjes van zes tot tien bij elkaar en liggen aan rustige straten en een groen parkje.

Traditionele bakstenen, pannendaken en dakoverstekken geven de woningen allure. Binnen geniet u van een kwalitatief hoogwaardige afwerking die veel verder gaat dan gebruikelijk is. Uw woning is standaard voorzien vaneen luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een complete badkamer met grote tegels en Villeroy&Boch sanitair. Bovendien zijn alle woningen aangesloten op een WKO-installatie. Een modern en duurzaam klimaatsysteem dat vloerverwarming, vloerkoeling en de warmwatervoorziening levert. De gehele woning wordt uitgevoerd met vloerverwarming en vloerkoeling, waardoor u geen convectoren heeft. U profiteert het hele jaar door van een comfortabel klimaat in huis en draagt bovendien bij aan een beter milieu.

De Tuinlanden
De Tuinlanden is het laatste deelplan van Vleuterweide. Het winkelcentrum is op loopafstand en in de wijk zijn de bouw van twee kinderdagverblijven en diverse basisscholen gepland.

Aparte buurtjes binnen de wijk, korte straten en een schoolplein als centrum. Daarin onderscheidt De Tuinlanden zich van andere wijken. Het is een kindvriendelijke en veilige buurt. Gezellige paden nodigen uit voor een wandeling en tot het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe kennissen. De levendige Hoofdstraat verbindt de twee basisscholen, twee kinderdagverblijven, twee zorgvoorzieningen, een boomgaard, een bushalte en een pleintje met elkaar. LoofRijk ligt aan de noordkant van de Sculpturentuinlaan. Brede straten en veelal luxe woningen vormen het straatbeeld. In De Tuinlanden is het aanbod divers. Rijwoningen worden afgewisseld met tweekappers en vrijstaande villa’s. Als een echt dorp. Om ervoor te zorgen dat de wijk een mooi geheel vormt, sluit de architectuur van de verschillende woningen mooi op elkaar aan. Zo hebben alle woningen een
gemetselde gevel, een traditioneel pannendak en eenzelfde sierhekwerk of groene haag als erfscheiding langs de stoep.
Huurders van LoofRijk met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar kunnen in aanmerking komen voor een voorrangsregeling bij kdv De Groene Kikker (bijna naast de deur) of De Blauwe Takin. Naast deze praktische voorzieningen wordt de groene omgeving gesierd door oude boerderijen, boomgaarden, sloten en knotwilgen. Kortom, in LoofRijk woont u ruim en in een sfeervolle setting.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Herfsttuinlaan 18 t/m 38 eo, project Het Loofrijk: eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 1.140 tot 1.265 /mnd
  • wonen 127 tot 140 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing