A. Briandring 149 t/m 215, J. Monnetring 149 t/m 215

Vlaardingen
Van € 700 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 92 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 85 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

In de wijk 'Holy Noord' zijn in totaal 92 appartementen gerealiseerd die deel uitmaken van het winkelcentrum "De Loper". De appartementen bevinden zich boven de winkels en zijn verdeeld over drie woonlagen en zeven hoofdtypen. Vlaardingen is uitgegroeid tot een moderne stad met circa 75.000 inwoners. Het winkelcentrum behoort tot de betere van de stad en voldoet aan alle eisen. Ook de recreatieve en ontspanningsmogelijkheden zijn volop aanwezig. Een golfbaan, zwembad, tennisclub, schouwburg e.d. zijn, net als het natuurgebied "Broekpolder", op fietsafstand.

De appartementen worden door portieken ontsloten, waarbij elk portiek is voorzien van een eigen lift en trappenhuis. In de entreehal op de begane grond bevinden zich de postbussen alsmede het tabellentableau met huistelefooninstallatie voor het contact tussen de bewoner en bezoeker(s).

Het complex kenmerkt zich door de hoefijzervorm. Hierdoor is een deel van de appartementen georiënteerd op het centrale marktplein van het centrum, waar ook de weekmarkt wordt gehouden. Een ander deel van het complex heeft zicht op de "groene zone" van de wijk.

Indeling:
Alle appartementen beschikken over een royale living, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer met bad of douche (afhankelijk van het type), een ruime loggia en in ieder portiek is er een containerruimte.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 92 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • A. Briandring 149 t/m 215, J. Monnetring 149 t/m 215 - Appartementen

  Bovenwoning Van € 700 tot 900 /mnd
  • wonen 70 tot 85 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Verwacht wordt dat er binnen een half jaar weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

A. Briandring 149 t/m 215, J. Monnetring 149 t/m 215

Van € 700 tot 900 /mnd