Nazareth 4 05 4471 AC Wolphaartsdijk

  • Verhuurd
€ 1.450 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2023
Verhuurdatum
31 mei 2023
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Appartement bouwnummer 5 is gelegen op de begane grond. Het appartement heeft een eigen entree. Het geheel heeft een royaal terras met eigen tuin.
Hal / entree met toegang tot toilet met fonteintje, berging met technische installaties, berging voor de witgoed aansluiting, badkamer welke voorzien is van een wastafel, toilet, elektrische radiator en een douche (afgebeeld ligbad in de tekening wordt niet geplaatst). Tevens is vanuit de hal de royale woonkamer bereikbaar met open keuken welke voorzien is van diverse inbouw apparatuur en daarnaast zijn er twee slaapkamers. Het appartement is voorzien van een eigen bering en parkeerplaats. Het appartement is momenteel in aanbouw en wordt voorzien van de laatste eisen. Zo is het geheel volledig aardgasvrij.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs € 1450,- per maand
- Huurprijs is exclusief energiekosten: water, elektra en andere abonnementen.
- Huuringang medio september / oktober 2023 afhankelijk van de oplevering bouw.
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken is niet toegestaan
- Afspraken worden ingepland aan de hand van voorselectie verhuurder. Momenteel is het gebouw nog in aanbouw.
- Huurovereenkomst komt tot stand doormiddel van een goedgekeurde Huurcheck en goedkeuring van verhuurder.
- Huurperiode bedraagt minimaal 24 maanden
- Waarborgsom bedraagt minimaal 2 maanden.
- Huurder dient in te stemmen met de akte van splitsing en het huishoudelijk reglement.

Algemene informatie:
Aan de rand van het dorp Wolphaartsdijk verrijst op een unieke locatie een prachtig appartementencomplex. De appartementen en penthouses die samen ‘Villa Zorgvliet’ vormen,
zijn een buitenkans om in alle rust van het Zeeuwse landschap te kunnen genieten. Om met de deur in huis te vallen: Villa Zorgvliet is geen zorgcomplex. Het worden royale luxe appartementen waar u hopelijk heel lang en met veel plezier zelfstandig kunt wonen. Uiteraard zijn de appartementen wel levensloop bestendig.
De bouw is reeds in volle gang!

Op het royale perceel groen in de driehoek tussen de Nazareth en de Lageweg aan de rand van het dorp komt de nieuwe Villa Zorgvliet. Vanuit de appartementen en penthouses heeft u straks een subliem uitzicht over het dorp of de polder tot aan het Veerse Meer. En bij helder weer nog veel verder. Villa Zorgvliet bestaat uit een drietal woonlagen, met op de begane grond vijf appartementen met eigen tuin, gevolgd door op de eerste verdieping zes appartementen met balkon. Met hierboven een tweetal penthouses met 2 ruime dakterrassen. Het gebouw komt in het midden van het perceel te liggen en is zo omgeven door groen. Voor het complex komt een prachtige en statige tuin te liggen, met een bijbehorend tuinpad. Deze loopt verder door langs de linkerzijde van de woning naar de bergingen en de parkeerplaatsen.

Begane grond
Op de begane grond zijn een vijftal benedenwoningen gelegen. Iedere woning op de begane grond heeft een eigen entree. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen terras grenzend aan de woonkamer. De terrassen geven een prachtig zicht over de omringende tuin of de polder. De appartementen hebben zeer royale tuin terrassen.

1e verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken via de lift of het trappenhuis.
Het mooiste aspect van deze appartementen is namelijk het uitzicht over de prachtige omgeving. Alle appartementen zien een ander gedeelte van de omgeving, met de noordkant en oostkant de polder tot aan het Veerse Meer en de zuidkant en westkant het dorp. De balkons die grenzen aan de woonkamers zorgen voor optimaal genot van deze omgeving.

2e verdieping:
De bovenste verdieping van het complex bestaat uit twee penthouses.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.450 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
Geen
Aangeboden sinds
Soort appartement
Benedenwoning (appartement)
Oppervlakte
97 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
327 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Betrokken makelaar

VBO verhuurmakelaar

Neeskens Makelaars

Bel (+31)113-573100

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.