• Verhuurd

Vechtsteen 30 3961 XG Wijk bij Duurstede

Uitgelichte kenmerken

  • 132 m² wonen
  • 3 slaapkamers
Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 januari 2023
Verhuurdatum
13 maart 2023
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Let op: huurprijs is 1115,00 per maand.

Een levendige, vriendelijke sfeer. Datis kenmerkend voor wonen in De Horden, een prettige leefomgeving voor gezinnenmet kinderen. De wijk is ruim en gevarieerd opgezet. Op loopafstand ligt een wijkwinkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Ook scholen, speeltuinen ensportcentra zijn in de buurt volop aanwezig.

[ interieur ]

Ruimte voor een prettig leven

Deze luxe eengezinswoningen biedenruimte voor het hele gezin. Ze zijn standaard voorzien van riante woonkamers,die in oppervlakte vari�«ren van 22 tot 30 m�². Afhankelijk van het type woning,geeft de woonkamer en keuken zicht op de straat- of tuinzijde. De eersteverdieping telt drie fijne slaapkamers. De comfortabele badkamer is uitgerustmet een douche en wastafel, een aantal woningen heeft een ligbad. Dezolderverdieping biedt extra ruimte voor een slaapkamer of werkplek.

[ exterieur ]

Aandacht voor de omgeving

De 76 woningen in De Horden hebben een vriendelijkkarakter en worden goed onderhouden. Het houtwerk van de woningen is in frisseblauwtinten geverfd. Het is een groene wijk. Allewoningenhebben een eigen voor- en achtertuin, met een aangebouwde berging voor de fietsof tuingereedschap. Diverse woningen beschikken over een carport.Parkeergelegenheid is er volop, direct voor de deur of in de wijk.

[ wijk en omgeving ]

DeHorden: groen en kindvriendelijk

De Hordenis de grootste buurt van Wijk bij Duurstede. Het is een levendige woonomgeving met veel groenbeplanting in enrondom de wijk. Het omringende landschap is overwegend agrarisch, met weilandenen fruitgaarden. Hierdoor is het er prettig wonen voor gezinnen met kinderen. DeHorden is een typische jaren '80 buurt met woonstraten zonder stoepen. Op loop-en fietsafstand zijn er volop voorzieningen ; waaronder een winkelcentrum,medische voorzieningen (apotheek, huisarts en tandarts), een viertal basisscholen,speeltuinen, sportcentra en een scholengemeenschap. De historische binnenstadvan Wijk bij Duurstede staat bekend om monumenten zoals Kasteel Duurstede, deGrote Kerk en de molen. De wijk is goed bereikbaar met de auto via uitvalswegenin de buurt, zoals de A12 en A27. Het centrum van Utrecht, Zeist of Driebergenis binnen een half uur bereikbaar. Ookmet het openbaar vervoer.

De woning beschikt over energielabel A.� 

Let op: de foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
132 m²
Inhoud
343 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

VGM NL vastgoedbeheerder

MVGM verhuur I

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.