• Verhuurd

Tussenbusstraat 246 3534 BM Utrecht

Uitgelichte kenmerken

  • 73 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 1.052 /mnd
Onderdeel van project Huren in Cartesius - Track, Utrecht

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 mei 2023
Verhuurdatum
21 augustus 2023
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

De inschrijving voor Fase 1 van Cartesius-Track is gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor in te schrijven. Je kunt je wel aanmelden als belangstellende voor fase 2 om op de hoogte gehouden te worden voor de start verhuur van Fase 2 (3rd, 4th en 5th Track) bestaande uit 90 middenhuurappartementen en 2 vrije sector huurwoningen.

Grenzend aan het markante CAB, is Track, na Solo, het volgende deelproject dat nu in verhuur gaat. In fase 1 van Track gaan de volgende gebouwen in verhuur: 1st Track, 2nd Track, en 6th Track. Fase 2 (gebouwen 3rd, 4th en 5th) volgen later dit jaar.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het toekomstige CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. De woonblokken zijn gegroepeerd rondom een binnentuin, bedoeld als een gezamenlijke ontmoetingsplek voor de bewoners. De hele wijk krijgt een groen karakter waar slechts aan de randen en veelal alleen ondergronds ruimte is voor parkeren.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Binnen 9 minuten fietsen ben je op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe. Om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen. Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen. Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

In de eerste fase gaan de gebouwen 1st, 2nd en 6th Track in de verhuur. Fase 1 van Track bestaat uit 150 huurappartementen, bestaande uit 135 middenhuur appartementen en 15 vrije sector huurappartementen. De gebouwen van 1st, 2nd en 6th Track zijn allemaal appartementencomplexen met 5 woonlagen. De middenhuurappartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 52 m2 tot 72 m2 en de vrije sector huurappartementen hebben een woonoppervalkte van 86 m2 tot 113 m2.

2nd Track:
Het gebouw is gelegen langs het spoor en grenst tevens aan de andere zijde aan de groene binnentuin waar je kunt relaxen, sporten of gewoon een heerlijke wandeling kunt maken. Het rechthoekige gebouw van 2nd Track is met 69 huurappartementen het grootste gebouw van Track en bestaat uit twee architectonische bouwdelen en 4 woonlagen.

Een deel heeft diverse topappartementen met een terras over de volle breedte van de woning. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte; balkon of terras. Deze buitenruimte is vanaf de woonkamer te bereiken. De zonoriëntatie verschilt en is afhankelijk van de ligging van het appartement.

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming. In de parkeergarage worden meerdere gezamenlijke fietsenstallingen gerealiseerd en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto's. Er zullen een beperkt aantal parkeerplaatsen (44) worden verhuurd in Track (fase 1 & 2) tevens kun je geen aanspraak maken op een parkeervergunning.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!”

De prognose oplevering staat gepland voor november 2023.

Inkomensvereisten
Om een appartement te huren is het belangrijk dat je iedere maand de huur kunt betalen, ook op de langere termijn. Daarom zijn er inkomensrichtlijnen opgesteld:

Minimaal bruto maandinkomen van 3,5 x de huurprijs per maand;
Bij twee gezinsinkomens telt het tweede inkomen voor 100% mee;
Vakantiegeld, vaste bonus en vaste dertiende maand tellen mee in het berekenen van je bruto maandinkomen.

Wij sorteren de kandidaten die op deze middenhuur-appartementen reageren op basis van de volgende kenmerken:
- Inschrijving via Woningnet, advertenties Cartesius;
- Voorrang voor woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 64.578 of meerpersoonshuishoudens t/m € 76.319;
- Voorrang voor woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 64.578 of meerpersoonshuishoudens t/m € 76.319.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.052 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
73 m²
Overige inpandige ruimte
3 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Inhoud
190 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
5e woonlaag
Voorzieningen
Balansventilatie, glasvezelkabel en lift

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en gehele vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Ligging
In centrum en in woonwijk
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Beumer Nieuwbouw

Bel (+31) 30 677 60 00

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.